REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Iki pietų atrodysite ramūs, užsisklendę savyje, vengiantys viešumo. Vis dėlto popiet imsite galvoti apie pramogas, meilės pasimatymus, šou renginius, sportą, laisvalaikį su vaikais. Aktyvumo, polėkio, kūrybingumo padaugės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Iš ryto būsite gana azartiški, linkę abejotinais būdais siekti norimų dalykų, rizikuoti. Galite patikėti tuo, kuo norisi patikėti. Saugokite vaikus. Antroje dienos pusėje teks rimtai padirbėti, jei darbus vilkinote.

REKLAMA

Dvyniai Iki pietų visa galva pasinersite į darbą ir stengsitės viską atlikti pagal planą. Regis, jums pavyks, jeigu tik neblogai jaučiatės. Popiet noriai skirsite laiką, dėmesį kitiems žmonėms, ypač gyvenimo partneriui, priešingai lyčiai.

Vėžys Tarpusavio santykiai, tiek partnerystės, bendradarbiavimo, tiek konkurenciniai, šiandien labiausiai veiks jūsų nuotaiką ir savijautą. Regis, nersitės iš kailio, kad įrodytumėte savo tiesą. Tam pasitelksite ir žinias, ir propagandą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien išties pasižymėsite gera įžvalga, psichologiniu gilumu. Domins etiniai, dvasiniai, filosofiniai, kultūriniai dalykai. Galite spręsti tam tikrą dilemą, susijusią su karjera, užsieniu, šeimos ateitimi.

Mergelė Šiandien galite daug nuveikti, jei tik neleisite, kad jus blaškytų draugai, pažįstami. Beje, pastarieji gali elgtis kaip intriguojantys pažadukai, kad tik atitrauktų jus nuo svarbių darbų. Pasistenkite laikytis dienotvarkės.

Svarstyklės Šiandien jums seksis reikštis viešai, telkti veiklai kitus, tarpininkauti, įtikinėti. Kita vertus, kai ką darysite paslapčia, užuolankomis, arba susidursite su kitais, kurie veidmainiaus, šnipinės, regs intrigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Iš ryto dar turėsite ūpo bendrauti, domėtis kitų žmonių ir visuomeniniais reikalais, diskutuoti, o popiet jau pageidausite vienumos. Susilaikykite nuo paskalų, propagandos, gerbkite kitokią nuomonę, nes šiuo metu būtent jūs galite klysti.

Šaulys Pirmoje dienos pusėje jums stigs noro ką nors veikti, trokšite nuo visko atsiriboti ir būti nematomi, arba užsiimti tuo, kas įdomu jums asmeniškai. Jausite poilsio poreikį. Jei sveikata nestreikuos, popiet tapsite aktyvesni.

Ožiaragis Jūsų nuotaika bus permaininga, mintys blaškysis nuo pakilių iki niūrokų. Nepasitikėjimas užsieniečiais ar valdininkais išaugs. Galbūt imsite labiau solidarizuotis su bendraminčiais, įsitrauksite į visuomeninį judėjimą.

REKLAMA

Vandenis Stengsitės išlaikyti vidinę ar išorinę ramybę ir jos nedrumsti kitiems. Vis dėlto tai bus sudėtinga, jeigu nesate abejingi tam, kas vyksta toli nuo jūsų ir visai šalia. Svetimais nepasitikėsite, o iš savų, regis, tikėsitės per daug.

Žuvys Iki pietų aktyviai tvarkykite su informacija, transportu, mokslu, reklama, komercija susijusius reikalus, nes popiet jau būsite pasyvesni, domins tik asmeninė situacija, šeimos narių problemos. Neprovokuokite šeiminių scenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų