REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)
36

Avinas

Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, labai savęs nepeikite ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos ir vertingų meno kūrinių.

Tauras

Finansinės problemos, sveikatos stygius ves iš kantrybės, tad galite rimtai susipykti su dalykiniais partneriais, vadovu ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais.

Dvyniai

Jausitės kiek geriau, tačiau išbandymai nesibaigs. Teks palaikyti (ne tik morališkai, bet ir finansiškai) savo vaikus, žmogų, kurį mylite, draugus. Jei stigs pinigų, nesugalvokite įsivelti į finansinę avantiūrą: nieko nepešite (geriausiu atveju).

Vėžys

Darbe užduotis atlikite kaip galima atidžiau, kad jūsų neapkaltintų neprofesionalumu, nors geriausia būtų mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis. Namuose būkite pakantesni: nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, kabinėjimasis prie smulkmenų gali išprovokuoti nemalonias jūsų santykių permainas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Nesistenkite pagreitinti įvykių eigos: verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi savaime.

REKLAMA

Mergelė

Nepalankus metas: galite susidurti su nenumatyta konfrontacija. Pinigai, meilė, nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) gali tapti rimto konflikto ir net nusivylimo priežastimi.

Svarstyklės

Daug nenorėkite ir nesitikėkite, jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, šiuo metu nepasikliaukite jų pažadais, nes tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti, tai tik į naudą.

Skorpionas Susitelkite, kad savo darbus atliktumėte nepriekaištingai. Būkite švelnesni, pakantesni artimųjų atžvilgiu: neieškokite krislo kito akyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Vargu ar jums pavyks viską sutvarkyti taip, kaip norisi: šios dienos planai gali suirti dėl įvairiausių priežasčių. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Taip pat nepamirškite, kad draugai sąmoningai ar netyčia jus gali suklaidinti.

Ožiaragis

Nepalanki, nuostolinga diena, tikėtini keblumai darbe. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių, stenkitės viską atlikti kokybiškai, kitaip galite patekti į vadovybės nemalonę.

Vandenis

Nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmu įspūdžiu: galite neįvertinti tamsiųjų, nematomų reikalo (arba žmogaus) pusių. Nerizikuokite reputacija, karjera bei sveikata.

Žuvys

Dirbkite kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina: arba per brangiai sumokėsite, arba nekokybišką prekę įsigysite.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų