REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien pirmą dienos pusę svarbiu reikalu tiktų šnektelėti su vadovu, tėvais, vakare atvirkščiai, – jokių sunkių, atsakingų pokalbių, nes nesuprasite vieni kitų, susipyksite.

Tauras

Iki pietų išskirtinis laikas permainoms, drąsiems sumanymams įgyvendinti. Paklausykite draugo patarimo, neatsisakykite pagalbos. Pirma dienos pusė – puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais.

Dvyniai

Būkite atidūs pastaboms, naujienoms – galite išgirsti itin vertingos kritikos ir naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos (ypač iki pietų). Iki pavakarės geras laikas ieškoti konfidencialios pagalbos.

Vėžys

Prieš imdamiesi iniciatyvos pamąstykite, ar pakelsite tokią atsakomybę? Nekomplikuokite esamos situacijos, ieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su esamais sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Geras laikas: padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo, rasite išeitį net iš sunkios situacijos. Palanku spręsti finansines problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

REKLAMA

Mergelė

Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi, ypač iki pietų: tikrai būsite išgirsti ir suprasti, todėl belskitės, prašykite. Tinka siūlyti savo sumanymus, idėjas vadovybei. Atidžiau atlikite užduotis, nes per skubėjimą, išsiblaškymą šiandien galite pridaryti nemažai klaidų, ypač vakare.

Svarstyklės

Neverta imtis ko nors svarbaus: pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją arba nueikite į meilės pasimatymą. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Skorpionas

Gera, sėkminga diena, ypatingai iki pietų, veiklai ir asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams, jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pagalba tvarkant jų reikalus irgi bus naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mėginkite sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų, juos verta priimti.

Ožiaragis

Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Būkite atidesni sutuoktinio patarimams, vakare nesiginčykite.

Vandenis

Būsite labai įsitempę, linkę greitai supykti, o supykę ir apskritai nutraukti bendravimą. Tai gana nervingas metas, nepriimkite svarbių sprendimų, kol nenurimsite.

Žuvys

Dvilypis metas: lyg ir sėkmė, jėgų perteklius, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje, ne laiku ir apskritai likti be nieko. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų