REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jums nelabai seksis praktinė veikla, tačiau ten, kur reikia intuicijos, vaizduotės, meniškumo, seksis geriau nei kitiems. Problemų gali sukelti intrigos, liežuvavimas, slaptos informacijos nutekinimas.

Tauras

Emocijos jums šiandien gali trukdyti adekvačiai elgtis su kitais, visuomenėje. Tuo tarpu esate stebimi ir negalite sau leisti netinkamų išsišokimų. Protingas, brandus elgesys pasiteisins, kitoks - ne.

Dvyniai

Šiandien bus labai lengva prisidaryti žalos, siekiant naudos. Devynis kartus atmatuokite prieš kirpdami, taip sakant. Atsiskaityti už jau suteiktas paslaugas tiesiog būtina. Ir priimti tokius atsiskaitymus taip pat.

Vėžys

Dėl reklamos, interviu, išsiųsto laiško, komentaro gali tekti pasigailėti kažkokia prasme. Galbūt nebesijausite teisingai pasielgę. Ką berašytumėte ar bekalbėtumėte, šiandien jauskite ypatingą atsakomybę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų emocinė būsena bus ne itin gera. Būsite linkę susireikšminti ir išpūsti menkus nesklandumus, buitines smulkmenas. Galbūt nerimausite dėl šeimos nario, pakliuvusio į bėdą. Gali slėgti nekokie prisiminimai.

REKLAMA

Mergelė

Nelengva diena, nors pasitaikys ir malonių akimirkų. Gali būti, kad rūpesčių kels vaikai, mylimas žmogus. Jeigu turite užbaigti kažkokį projektą ar už jį atsiskaityti, teks įtemptai dirbti ir pateikti ataskaitas, išvadas.

Svarstyklės

Darbe galite pajusti spaudimą, išgirsti priekaištų. Regis, teks pasistengti kai ką užbaigti greičiau, nei planavote. Bus nelengva dirbti greitai ir nepadaryti klaidų. Tikėtini viršvalandžiai. Nerimausite dėl laukiamų medicininių tyrimų rezultatų.

Skorpionas

Tai paskutinė delčios diena, skatinanti sutirštinti spalvas, jausti daugiau priešiškumo, nei jo realiai yra, sureikšminti nesusipratimus, netaktišką elgesį ir pan. Lengviau nei kitu metu gali būti nutraukiami ryšiai, sutartys. Pagalvokite, ar to norite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien galvoje suksis daugiau minčių apie permainas, buvusius ir galimus išbandymus, praradimus, mirtį, gyvenimo prasmę ir visa ko trapumą. Būsite labai pažeidžiami arba su tokiais žmonėmis teks bendrauti, juos guosti.

Ožiaragis

Jeigu buvote

komandiruotėje, kelionėje, gali tekti pateikti apie tai ataskaitą. Jeigu kažką kūrėte, rašėte, pats metas išvadoms, publikavimui. Pernelyg nepasikliaukite užsieniečiais.

Vandenis

Užbaikite darbus, kuriuos privalu užbaigti nebeatidėliojant. Užvertę seną puslapį, galėsite pradėti naują, perspektyvesnį. Užuot griežę dantį ant vadovo, iškelkite sau tikslą ateityje įgyti daugiau pranašumo bei įtakos.

Žuvys

Ši diena labai tinkama tam, ką reikia užbaigti, o ne pradėti. Galima atsikratyti tų ryšių, kurie nebepanašūs į draugystę, bendrystę, nebekelia pasitikėjimo. Tiktų išeiti iš tokios grupės, kur jaučiatės ne savo vietoje ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų