REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Teegan Jarratt  (nuotr. Instagram)

Paauglė, dirbanti „Dominos“ picų išvežiotoja, priverčia du kartus pažvelgti ir įsitikinti ar ji tikrai ne garsioji atlikėja Taylor Swift. Mergina tikina, kad kartais ją vaikosi net paparacai.

20

Paauglė, dirbanti „Dominos“ picų išvežiotoja, priverčia du kartus pažvelgti ir įsitikinti ar ji tikrai ne garsioji atlikėja Taylor Swift. Mergina tikina, kad kartais ją vaikosi net paparacai.

REKLAMA

Teegan Jarratt (18 m.) iš Australijos sakė, kad neįtikėtinas panašumas į amerikietę pop žvaigždę reiškia nuolatinį nepažįstamųjų užkalbinimą ir fotografavimąsi su gerbėjais, tikinčiais, jog tai jų numylėta dainininkė.

Modelio karjeros siekianti Teegan dažnai vaikų vakarėliuose apsimeta Taylor Swift. Pasak jos, nuolat rodomas dėmesys priverčia jaustis neramiai, bet išmokusi su tuo susitaikyti, ji naudojasi šia jai suteikta galia.

„Pirmą kartą supratus, jog esu panaši į Taylor, prie manęs dažnai prieidavo žmonės. Viešumoje daug nesirodydavau, nes socialinėse situacijose jausdavausi nejaukiai. Pernai, dėl mano panašumo į šią atlikėją, visas būrys automobilių sustojo ir sudarė spūstį. Žmonės šoko iš automobilių, o paparacai išsitraukė kameras ir pradėjo mane sekti. Vis dar esu drovi, tačiau nebe tokia, kokia buvau anksčiau. Tai tik dar labiau pakėlė mano pasitikėjimą savimi“, - teigė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Teegan pirmą kartą su dainininke supainiojo 2015-ųjų kelionės į JAV metu, kai netikėtai sustabdė prekybos centre ir paprašė nusifotografuoti. Tuo metu paauglė nenorėjo būti dėmesio centre, nes vis dar kovojo su nerimu, atsiradusiu susirgus anoreksija.

REKLAMA

Bėgant metams, bendravimas su žmonėmis padėjo jai įgauti daugiau pasitikėjimo. Nors jaučiama didžiulė pažanga, Teegan vis dar sunku.

„Stebiu savo svorį ir savęs nelaikau normalia. Sirgdama anoreksija nėjau į mokyklą, nes tam paprasčiausiai neturėjau jėgų, o vėliau išsivystė depresija. Dienos metu nieko nevalgydavau, o protas vis kuždėdavo to nedaryti. Po truputį išnyko mano savivertė“, - sakė mergina.

„Merginai Taylor Swift tapo įkvėpimo šaltiniu.

„Ji neleidžia niekam jos žlugdyti ir puikiai tvarkosi su jos nemėgstančiais asmenimis“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais Teegan organizuoja „Tay Tay Parties“ vakarėlius, kurių metu fotografuojasi, dainuoja karaokė ir šoka bei žaidžia su mažaisiais tikrosios atlikėjos gerbėjais.

Galiausiai, paauglė nori tapti modeliu ir siekti karjeros policijos srityje. Ji nori įkvėpti moteris mylėti save ir, susirgus protine liga, nebijoti kreiptis pagalbos.

„Būtų nuostabu, jei galėčiau kaip nors padėti nuo tokios pat ligos, kuria sirgau aš, kenčiantiems žmonėms. Turėtumėte pasitikėti savimi ir savo kūnu, ir nelyginti savęs su kitais“, - užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų