REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Po 10 metų santuokos susirado moterį ir gyvena trise: jų išpažintis priblokš (jam press.com nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)

Pora, daugiau nei 10 metų gyvenusi dviese, į savo šeimą priėmė antrą moterį, su kuria dalinasi ne tik lova, bet ir tėviškais rūpesčiais.

8

Pora, daugiau nei 10 metų gyvenusi dviese, į savo šeimą priėmė antrą moterį, su kuria dalinasi ne tik lova, bet ir tėviškais rūpesčiais.

REKLAMA

Matthew (31 m.) ir Michelle (30 m.) Catano iš Kalifornijos, JAV susipažino prieš dešimtmetį, tačiau vėliau suprato, kad jų santuokoje kažko trūksta. Prieš 2 metus, pažinčių programėlės dėka, juodu sutiko su Courtney (26 m.), patobulinusią jų lytinį gyvenimą bei sustiprinusią jų šeimą.

Santykiams įsisiūbavus, Courtney atsikraustė pas Matthew ir Michelle bei jųdviejų sūnus, kurie naująją moterį vadina mama. Šiuo metu jie gyvena kaip poligaminė trijulė bei dažnai susitinka su kitais save „poli šeimomis“ vadinančiais mylimaisiais.

Nepaisant santuokoje pragyventų 10 metų, kai kalba eina apie trijulės lytinį gyvenimą, niekas dėl to nepavyduliauja. Jie teigia besimėgaujantys seksu trise ir stebi, kaip kiti tai daro, nes tik taip galima pamatyti kiek daug meilės ir aistros skleidžia žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

„Santykiai su dviem moterimis tikrai suteikia daugiau pasitikėjimo. Esu reiklus, tad mėgaujuosi papildomai gaunama meile ir švelnumu“, - naujienų portalui „The Sun sakė Matthew.

REKLAMA

Tai ne tik paįvairino poros lytinį gyvenimą, bet šis normų neatitinkantis susitarimas padeda geriau rūpintis namais ir vaikais.

Matthew ir Michelle vaikai Dario (7 m.) ir Anthony (2 m.) turi dvi mamas. Courtney lieka namuose ir rūpinasi mažaisiais, taip leidžiant berniukų tėvams dirbti.

Trijulė savo meile taip pat dalinasi ir socialiniuose tinkluose.

Cortney įkėlė fotografiją, po kuria rašė: „Tai, kaip ji į mane žiūri, liečia ir, svarbiausia, myli, yra nuostabu. Myliu tave, Michelle. Visada būsi mano simpatija“ Joje pavazduota Michelle ir Courtney.

REKLAMA
REKLAMA

Nenorėdama neįskaudinti kitų šeimos narių, praėjus tik 6 mėnesiams, Courtney pasidalino kita nuotrauka, kurioje matoma visa šutvė.

„Paprastai taip nesielgiu, bet dėl šių žmonių padaryčiau viską. Tai buvo patys nuostabiausi 6 mėnesiai ir negaliu sulaukti, kas nutiks ateityje. Myliu jus ir vaikus bei dėkoju, kad atsiradote mano gyvenime“, - rašė ji.

Kaip ir kitos įprasto šeimos, ši taip pat vyksta atostogų ir susitinka su tais pačiais dalykais besidominčiomis šeimomis. Catano šeimos atveju, tas bendras pomėgis yra trijų asmenų šeimos.

Balandžio mėnesį jie susipažino su lygiai tokia pačia šeima, turinčia vaikų - Buddy, Rose ir Lauren Sully. Po šio susitikimo Sully pasidalino fotografija ir rašė: „Turėjome galimybę susipažinti su mūsų pirmąja poligamine šeima. Laiką praleidome puikiai, o atmosfera buvo šilta ir jauki. Negalime sulaukti, kada mūsų šeimos vėl susitiks.“

Tai tik dvi iš vis daugiau kitaip nei įprasta gyvenančių šeimų JAV.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų