REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Pilnatis (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Rytas geras pasirašyti svarbų turtinį dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga. Popiet elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais (asmeniniais ar dalykiniais), turtu.

13

Avinas Rytas geras pasirašyti svarbų turtinį dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga. Popiet elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais (asmeniniais ar dalykiniais), turtu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Rytą galite daug ką suspėti. Iki pietų palankus metas svarbiam pokalbiui, įsigyti reikalingą daiktą, sutvarkyti užvilkintą reikalą. Popiet patartina mažiau kalbėti ir nesiklausyti paikų šnekų.

REKLAMA

Dvyniai Nepasiduokite liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, ypač mamos, dėl nesėkmių. Rytas geras tvarkyti buitinius reikalus. Popiet labiau pasirūpinkite savimi, savo nuotaikomis ir sveikata.

Vėžys Puikus rytas, jums seksis tvarkant reikalus ir jausmų srityje. Deja, popiet galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į pavojingą finansinę avantiūrą ar tiesiog per smarkiai paišlaidauti.

Liūtas Iki pietų palankus metas su vadovybe spręsti darbo užmokesčio klausimą. Darbe antrąją dienos pusę itin atidžiai atlikite savo užduotis: galite nepastebimai suklysti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Iki pietų geras laikas finansiniams susitarimams, įsipareigojimams. Tiks tvarkyti dokumentus, susijusius su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu, paveldėjimu. Tačiau vėliau venkite žadėti, įsipareigoti, atsargiai pasirašykite dokumentus.

Svarstyklės Pasistenkite iki pietų viską susitvarkyti, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis, pasirūpinti namais, šeima, vaikų reikalais ir savo sveikata.

Skorpionas Rytas išties sėkmingas ir palankus tvarkyti rimtus dalykinius reikalus. Iki pietų palankus metas susitikimams su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli, ypač verslo klausimais. Gautus finansinius pasiūlymus priimkite, tačiau vėliau neapsigaukite gražiais pasiūlymais, žaviais pažadais: jie tikriausiai liks neįvykdyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Rytas geras atsakingiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Jei reikia su vadovu pasikalbėti dėl jūsų perspektyvų, neatidėkite to antrai dienos pusei.

Ožiaragis Ryte galima rizikuoti. Tai gera proga kreiptis pagalbos į draugus. Tačiau popiet nurimkite ir venkite bendrauti: dabar draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Būkite atidūs, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į nemalonią istoriją.

Vandenis Verta ilsėtis, nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų. Beje, jei viską atidėsite, galimas dalykas, kad kažkaip viskas savaime išsispręs, kas nors už jus viską sutvarkys.

Žuvys Iš esmės viską matote aiškiai, sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad rytą puiku tvarkyti atsakingus reikalus. Popiet nederėtų priimti svarbių sprendimų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų