REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
104
Varlė.lt Lietuvos eSporto lygos League of Legends LAN Finalai (nuotr. Eimanto Genio)
104

 Varlė.lt Lietuvos eSporto lygos finale dėl League of Legends Lietuvos čempionų vardo susikovė dvi komandos Gameplay DNA ir Iron Wolves. Į finalus komandos pateko kaip nugalėtojai pusfinaliuose: Iron Wolves 2:0 laimėjo prieš Ace, o Gameplay DNA 2:1 buvo pranašesni prieš Kenty.

Pirmas žaidimas pradėjo nuosaikiai, abi komandos žaidė saugiai, bet 7 minutę pirmi į priekį įsiveržė Gameplay DNA. Nedidelį pranašumą prieš Iron Wolves jie išlaikė iki 20 minutės, bet tada Iron Wolves perėmė iniciatyvą ir per sekančias 6 minutes išsiveržė į priekį. Iron Wolves laimėjo žaidimą 15:6. Antras žaidimas buvo ilgiausias žaistas finalų dieną, jis truko net 40 minučių. Toks ilgas žaidimas susidarė, nes komandos žaidė labai atsargų žaidimą ir labai mažai rizikavo. Apylygė kova truko net 38 minutes, kol Gameplay DNA šturmavo Iron Wolves bazę ir laimėjo žaidimą. Gautinis rezultatas 17:14 ir Gameplay DNA išlygina rezultatą!

Trečiasis žaidimas buvo lemiamas ir abi komandos atidavė visas jėgas, kad laimėtų. Kova buvo pilna įtampos, buvo daug lemtingų susitikimų žemėlapyje ir tai buvo pati rezultatyviausia kova per visą dieną. Persvara keitėsi pastoviai, komandos atakavo aštriai, bet žaidimą laimėjo Iron Wolves rezultatu 32:25.

REKLAMA
REKLAMA

Galutinis susitikimo rezultatas 2:1 ir Varlė.lt Lietuvos eSporto lygo čempionais tapo Iron Wolves!

Įspūdžiai ir nuotraukos iš renginio:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų