REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Monikos Dubauskienės nuotr.

Savaitgalis jau čia, smagu, kad pagaliau galėsime džiaugti išsvajota šiluma. Bus iki + 21 laipsnio, tad čiupkite draugus ir pirmyn į gamtą.

25

Savaitgalis jau čia, smagu, kad pagaliau galėsime džiaugti išsvajota šiluma. Bus iki + 21 laipsnio, tad čiupkite draugus ir pirmyn į gamtą.

REKLAMA

Penktadienio dieną daugelyje rajonų bus saulėta. Lietaus nebus. Oras šils iki 10–15 laipsnių šilumos.

Šeštadienį verta keliauti į gamtą

Šeštadienio naktį Vilniuje bus +6 laipsniai, Kaune bus +7 laipsnis, Klaipėdoje +5 laipsniai, Šiauliuose ir Panevėžyje +2 laipsniai. Naktį lietus neprognozuojamas.

Dieną visur bus giedri ir gražūs orai. Temperatūra beveik visoje Lietuvoje sieks +17 – 19 laipsnių.

„Savaitgalį vyraus aukšto slėgio sritis bus, praktiškai be kritulių, vyraus grožis ir gėris, pliažiniai orai. Numatomas rytinių krypčių vėjas, tai šeštadienį dar nelabai šilta, bet sekmadienį bus geriau. Viskas labai gerai, netgi naktinės šalnos prapuola, artimiausią naktį dar šalnų bus, o paskui jau viskas. Šašlykiniai orai, kurie, ko gero, liks ilgam“,– kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

Sekmadienis bus puikus

Sekmadienio naktį Vilniuje prognozuojami +2 laipsniai, Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje ir kitur apie + 5 -9 laipsniai. Naktys bus giedros.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną šils iki +17 -21 laipsnių.

Kitą savaitę pavasaris įtvirtins pozicijas

Kitą savaitę atkeliavusi šilto oro banga niekur nesitrauks. Naktimis šalnų nesulauksime bus +3 - 7 laipsniai. Dienomis bus +14 - 17 laipsnių. Taigi šaltis nesugrįš, galite slėpti šaltojo sezono garderobą gilyn į spintą.

REKLAMA

„Kitos savaitės antroje pusėje vėjas pasisuks iš pietų ir atneš malonų bei šiltą orą“,– kalbėjo sinoptikas.

Vandens telkinių temperatūra

Vandens telkiniai kol kas šyla lėtai. Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie +6 –12 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie 7 laipsniai. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +6 laipsniai, Totoriškių ežere (Trakuose) – yra 10 laipsnių šiluma, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +11 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +10 laipsniai, Nemune (Druskininkuose) +12 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +10 laipsnių, Kuršių mariose +9 laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų