REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Pasistenkite nesuirzti dėl nelauktų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio: pernelyg į akis kris visokie artimųjų „nusižengimai“.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų, vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Nepriekabiaukite, ypač prie sutuoktinio.

REKLAMA

Dvyniai. Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti reikalaujama daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų, galinčių pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

Vėžys. Esate įžvalgūs, apsukrūs, tiesa, aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Galima net išdavystė. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Ši diena nepalanki nei tolimoms, nei artimoms kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Partneriai, draugai gali nuvilti, vadovas pamiršti duotą pažadą. Būsite pernelyg kategoriški, tad galimi nereikalingi konfliktai su vaikais, nesusipratimai su tais, kuriuose mylite.

Mergelė. Neaišku, ko labiau saugotis, svetimų ar savęs. Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis, tai niekam nebus naudinga. Remkitės savo jėgomis.

Svarstyklės. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į provokacijas: galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija ir sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Puikiai žinosite, ką ir kaip priremti prie sienos. Bet ar to apskritai reikia? Šiandien gresia netikėtas pralaimėjimas, nusivylimas, išdavystė. Būkite pasiruošę netikėtumams.

Šaulys. Nesitikėkite sulaukti pagalbos – ji, jei ir ateis, tik tuomet, kai jau nebereikės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Ožiaragis. Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams, tik laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Nerizikuokite kelyje.

REKLAMA

Vandenis. Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai, nesistenkite nieko jėga prispausti.

Žuvys. Bjaurus laikas. Mažiau vilkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus – palaikymo vargu ar sulauksite. Nepervertinkite jėgų darbe ir niekur neskubėkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų