REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Aaronas Perezas su mylimąja lankosi Havajuose (nuotr. asm. archyvo)

Amerikos milijonierius Aaronas Perezas (28) ir jo širdies draugė Urtė (16) pasuko skirtingais keliais, skelbia lrytas.lt.

40

Amerikos milijonierius Aaronas Perezas (28) ir jo širdies draugė Urtė (16) pasuko skirtingais keliais, skelbia lrytas.lt.

REKLAMA

Jųdviejų santykiai jau nuo pačių pirmųjų dienų kėlė diskusijas. Buvo kalbama, kad tai tik puikiai surežisuotas reklaminis triukas. Visgi tv3.lt kalbintas A. Perezas papasakojo, kad jo ir Urtės draugystė tikra, o į skeptikus įžymybe tapęs vyras tik numoja ranka. „Man nerūpi, ką jie sako. Buvau populiarus jau prieš tai, argi tai taip svarbu?“.

Vyras tvirtino, kad mąsto apie tolimesnę ateitį su šešiolikmete ir net svajoja apie vaikus: „Mes gyvename kartu. Nežinia, ką ateitis mums yra paruošusi, tačiau mes, žinoma, planuojame ir dirbame, kad mūsų santykiai pavyktų“.

tv3.lt žurnalistams turtuolis yra sakęs, kad nei jam, nei jo merginai amžiaus skirtumas netrukdo: „Mums nerūpi mūsų amžiaus skirtumas. Mūsų santykiuose tai netapo jokia kliūtimi, Urtė yra labai subrendusi, lyginant su kitomis jos amžiaus merginomis. Ji yra labiau suaugusi nei kai kurios kitos vyresnio amžiaus moterys, su kuriomis susitikinėjau prieš ją“.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų sausio mėnesį nepilnametė mergina išsikėlė gyventi į Kaliforniją, kur savo gyvenimą kuria milijonieriumi save vadinantis vyras. Atrodė, kad pora išgyvena svajonių laikotarpį, nes socialinėje erdvėje netrūko ne tik smagių, bet ir itin erotiškų akimirkų. 

REKLAMA

Erotiškos akimirkos su nepilnamete

Sukilus šurmuliui apie jųdviejų santykių netikrumą, Amerikos turtuolis puolė įrodinėti, kad jųdviejų meilė egzistuoja. Šia proga A. Perezas socialinėje erdvėje net nepabūgo pasidalinti erotiška akimirka iš savo miegamojo.

Pusnuogiai Urtė ir Aaronas pozavo į veidrodį atsuktam fotoaparato objektyvui. Ant lovos klūpinčią paauglę vyras apglėbęs ranka, tad sunku įžiūrėti, tačiau atrodo, kad mergina nemūvi kelnaičių.

„Net sulaukdami įvairios žiniasklaidos reakcijos apie mudviejų santykius... mes stengiamės išlikti stiprūs ir ignoruoti priešus“, – angliškai „Instagram“ rašė A. Perezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų