REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Dayna Lynch (nuotr. facebook.com)

Australijos mieste Melburne gyvenančią šeimą išgąsdino nuotraukos fone pastebėtas pro langą žiūrintis vaiduokliškas veidas.

16

Australijos mieste Melburne gyvenančią šeimą išgąsdino nuotraukos fone pastebėtas pro langą žiūrintis vaiduokliškas veidas.

REKLAMA

Fotografijos autorė – aštuoniolikmetė Dayna Lynch. Mergina teigė, kad net nepagalvojusi atsitiktinai telefonu užfiksavo tėtį ir kartu su juo sėdėjusią jau buvusią pamotę. Tik atidžiau pažvelgus į nuotrauką joje matosi keistai už lango sklandantis klaikiai atrodantis veidas.

Pamotė Safiye Alev, su kuria Daynos tėčio santykiai nutrūko, buvo ką tik grįžusi iš Turkijos, kur dalyvavo savo garbaus amžiaus sulaukusios močiutės laidotuvėse. Pasak Safiye, šis visus išgąsdinęs veidas labai panašus į jau anapilin iškeliavusios senolės, dar vadinamos Nene, jaunystės išvaizdą.

Ši fotografija ramiai miegoti tą vakarą neleido nei vienam tuose namuose buvusiam asmeniui.

„Safiye ir jos močiutė buvo labai artimos. Pamotė sakė, kad visą dieną jaučiasi taip, lyg šalia jos kažkas stovėtų. Ji žinojo, kad jos giminaitė ją saugo“, - portalui „Daily Mail Australia“ sakė Dayna. „Šeimoje niekas, išskyrus mane, netikėjo vaiduokliais, tačiau po to vakaro visų nuomonės pasikeitė. Nuotrauka daryta su blykste, tad atidžiau panagrinėjus fotografiją supratau, kad už lango horizontalioje padėtyje sklando veidas. Tai tikrai negalėjo būti kieno nors atspindys. Dar keletą sykių fotografavome tą pačią vietą, tačiau rezultatai buvo bevaisiai.“

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakojo Dayna, pastaruosius metus namuose pagausėjo paranormalių reiškinių, pavyzdžiui, beldimai į langus ir duris, šviesų mirgėjimas ir plaukų tampymas.

Norėdama įrodyti, kad tai yra tikras vaiduoklio pasirodymas, Dayna net keletą kartų fotografiją nagrinėjo įvairiomis nuotraukų redagavimo ir vaizdo sustiprinimo programomis, tačiau kitokio paaiškinimo, apart kraupaus lankytojo, nerado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų