REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį televizijos eteryje nuaidėjo paskutinis „Aš – superhitas“ šou. Paaiškėjo, kuris daugiau nei du mėnesius trukusioje kovoje pasirodė geriausiai. Dėl pirmosios vietos šiandien susikovė skaistuolė Dovilė, fizikė Valda bei apie netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs Silvestras.

Šeštadienį televizijos eteryje nuaidėjo paskutinis „Aš – superhitas“ šou. Paaiškėjo, kuris daugiau nei du mėnesius trukusioje kovoje pasirodė geriausiai. Dėl pirmosios vietos šiandien susikovė skaistuolė Dovilė, fizikė Valda bei apie netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs Silvestras.

REKLAMA

Šiandien už dalyvių pergalę atsakingi buvo žiūrovai, balsuodami jie išskirstė tris aukščiausias vietas. Po puikaus jaudulio, juoko ir ašarų kupino šou paaiškėjo, kad trečiąją vietą užėmė Valda, antrąją – Dovilė, o nugalėtojo karūna atiteko Silvestrui.

Silvestras ne tik keturis kartus tapo projekto savaitės lyderiu, bet ir nei karto nebuvo sėdėjęs ant karštosios išlikimo kovos kėdės. Viešai apie netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs vaikinas sakė, kad išlikimo kovos laukia su dideliu jauduliu: „Aš šiek tiek bijau. Ant karštosios kėdės sėsiu pirmą kartą ir dar finale. Šiek tiek baiminuosi, ar tas internautų palaikymas, kurio iki šiol sulaukdavau, atsispindės ir balsuojant finale.“

Vaikinas tikina, kad laimėtą piniginį prizą investuos į muziką – įrašinės dainas, sukurs albumą.

REKLAMA
REKLAMA

Apie dalyvį

19-metis Silvestras Beltė dalyvauti realybės šou niekuomet nesvajojo – anketą į TV3 muzikinį projektą „Aš – Superhitas“ užpildė paskatintas sesers.

REKLAMA

„Miegojau sau ramiai ir ryte man paskambino sesuo. Ji tuo metu buvo Lietuvoje, pamatė „Aš – superhitas“ anonsą ir liepė man užpildyti, mane pastūmėjo. Iš pradžių galvojau gana kritiškai, nes gyvenau Anglijoje. Nerimavau dėl universiteto – ar mane išleis, ar neteks kartoti visų metų. Bet jie sureagavo priešingai ir pasakė, kad tokia patirtimi turiu pasinaudoti, o vėliau galėsiu pritaikyti atsiskaitymuose“, - projekto pradžioje pasakojo nugalėtojas.

Nors Anglijoje komercinį muzikos atlikimą studijuojantis vaikinas sceninę karjerą laiko savo prioritetu, itin domisi vizažo paslaptimis – mokėsi individualiose pamokose, kartais pagražina ir drauges. Sakantiems, kad vizažas tik moterims, atlikėjas atkerta – profesija ir pomėgiai nėra vyriškumo įrodymas.

REKLAMA
REKLAMA

Muziką ir dainavimą Silvestras laiko pagrindine savo aistra, tačiau prisipažįsta turintis ir kitų pomėgių. Vienas jų – vizažas, vaikino gyvenime atsiradęs neatsitiktinai.

„Mano mama ir sesuo, paskatinusi dalyvauti šiame projekte, yra iš grožio industrijos. Man patikdavo visokioms šventėms, pavyzdžiui, Helovinui, daryti grimus. Sesė tai pastebėjo ir per gimtadienį man padovanojo vizažo kursus. Pas mane savaitei atskrido mokytoja iš Lietuvos, kuri vedė kursus. Turėjome modelių ir mokėmės įvairių technikų. Manau, kad sekėsi puikiai, nors aš anksčiau nebuvau profesionaliai su tuo susidūręs“, – pasakojo vaikinas.

Kartas nuo karto Silvestrui tenka pagražinti artimas drauges: „Žinoma, dažnai padažau drauges ir pažįstamas Anglijoje – kelioms šventėms paruošiau. Bet kol kas labiau užsiimu muzikiniais reikalais, vizažas lieka antrame plane. Planuoju ateityje šį pomėgį turėti kaip užsiėmimą šalia muzikos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors vizažisto profesija vis dar yra laikoma itin moteriška, Silvestras tokiems nusistovėjusiems stereotipams prieštarauja.

„Kai lankausi kirpyklose ar grožio salonuose Anglijoje, pastebiu, kad ten dirba tikrai daug vyrų. Ir didelė dalis jų – heteroseksualūs vyrai, turintys šeimas. Profesija juk nėra vyriškumo įrodymas. Manau, kad vyriškumas atsiranda su tam tikrais poelgiais ir darbais, bet tikrai nėra įrodomas jėga ar profesija – tai du nesusiję dalykai“, – įsitikinęs Silvestras.

Jis tikina kasdien makiažo nesidarantis – nenori kenkti jautriai odai, tačiau koncertuodamas ar būdamas prieš kameras šiek tiek pasigrimuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų