REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Savy Monroe Stenberg (nuotr. Instagram)

Neseniai 7-ąjį gimtadienį atšventusi Savy Monroe Stenberg gyvenime jau pasiekė daugiau, nei kai kurie garsūs pasaulio modeliai.

26

Neseniai 7-ąjį gimtadienį atšventusi Savy Monroe Stenberg gyvenime jau pasiekė daugiau, nei kai kurie garsūs pasaulio modeliai.

REKLAMA

Iš Kalifornijos kilusi mergaitė spėjo pasirodyti dainininkės Sia muzikiniame vaizdo klipe ir fotografavosi drabužių kompanijos „H&M“ reklamose.

Per dar tik 18 mėnesių trunkančią karjerą, Savy taip pat dirbo modeliu „Lucky Brand Jeans“, „Land‘s End“, „Mini Boden“, „Peek Kids“ kompanijoms ir pozavo Maddie Ziegler drabužių kolekcijai „Maddie Style“.

Nepaisant mergaitės talentų šokti ir pozuoti prieš foto objektyvą, Savy mama Susie Stenberg (35 m.) teigė, kad jos dukra nelankė jokių specialių kursų.

„Jai patinka būti modeliu. Savy taip pat nori tapti aktore bei šokėja“, - pasakojo mergaitės mama ir vadybininkė Susie ir vyras Jeremy, užsiimantis profesionaliu motociklų sportu. „Jai patinka linksminti žmonės ir kurti jiems pasirodymus. Vėliau ji tikriausiai demonstruos drabužius ant podiumo arba kažką darys ant scenos.“

REKLAMA
REKLAMA

Galimybę pasirodyti ir šokti atlikėjos Sia dainos „The Greatest“ vaizdo klipe, mergaitei pasiūlė jos šeimos draugė Tonya Brewer, dirbanti dainininkės makiažo meistre.

REKLAMA

Susie, su vyru dar turintį sūnų Saylor (4 m.) ir dukrą Katrina (16 m.), pasakojo, jog Savy modeliu norėjo būti nuo trejų.

„Kai ji buvo tokio amžiaus, ji prašė padėti jai tapti modeliu. Mes nustebome, nes nežinojome, jog Savy jau supranta kas tai yra, tad ilgą laiką jai atsakinėjome: „Ne, tu dar nežinai kas tai yra.“ Mūsų šeimoje tokios profesijos žmonių nėra, tad nesupratome iš kur jai į galvą atėjo tokia idėja“, - sakė mama Susie.

Tačiau mergaitė nepasidavė ir vis sakė tėvams norinti tapti modeliu, kol jos įkyri mintis taip įsišaknijo Savy galvoje, kad teko slėpti visus namuose esančius žurnalus ir katalogus.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji pradėdavo verkti ir sakydavo, kad visa tai nėra sąžininga, nes kitiems vaikams, kurių nuotraukas ji matydavo drabužių kataloguose, tai daryti buvo leidžiama“, - teigė Susie.

Sulaukusi 5,5 metų, ji vis dar nepaleido šios minties, tad Susie nusprendė susisiekti su keliomis modelių agentūromis. Mergaitė pasirašė sutartį su „Zuri Models“ agentūra ir jau pirmąją savaitę fotografavosi „Lucky Brand Jeans“ ir „H&M“ drabužių kompanijoms.

Mergaitės mama teigė, kad Savy „Instagram“ paskyrą jau seka 16 tūkst. internautų, kuriems patinka mergaitės pozos ir vaizdo įrašai su jos šokiais.

Vienoje iš Savy nuotraukų socialiniame tinkle, mergaitė nufotografuota apsikabinusi aktorę ir modelį Maddie Ziegler, su kuria jos abi labai susidraugavo.

„Ji tiesiog nori tapti tokia kaip Maddie“, - pasakojo Susie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų