REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
12 gyvūnų, kurie uždirba daugiau nei jūs (nuotr. Instagram)

Gyvūnai ne tik gali būti pačiais artimiausiais draugais, bet ir padėti užsidirbti. Socialiniai tinklai padeda gyvūnui tapti garsesniam už žmogų, o jų šeimininkai turtą gali krautis tiesiog dedami nuotraukas. Nustebsite, kiek už vieną įrašą gauna šie mieli bei neįprasti gyvūnai.

47

Gyvūnai ne tik gali būti pačiais artimiausiais draugais, bet ir padėti užsidirbti. Socialiniai tinklai padeda gyvūnui tapti garsesniam už žmogų, o jų šeimininkai turtą gali krautis tiesiog dedami nuotraukas. Nustebsite, kiek už vieną įrašą gauna šie mieli bei neįprasti gyvūnai.

REKLAMA

Gobankingrates.com išskiria 12 gyvūnų, kurie 2016 m. už vieną reklaminį įrašą socialiniame tinkle „Instagram“ gauna tikrai nemenkus pinigus.

Daugiau nei 164 tūkst. turinti beplaukė jūrų kiaulytė Ludwikas už vieną įrašą uždirba apie 600 dolerius. Be to, ji gyvena visai netoli – Lenkijoje. Dažniausiai keliamos užkandžiaujančio Ludwiko nuotraukos.

Kita „nuogalė“ – paukštelis Rhea. Ją seka daugiau nei 306 tūkst. žmonių, o už reklaminį įrašą gyvūnas gauna 895 dolerius. Rhea taip atrodo, nes serga Plunksų liga – virusas, kuris užpuola papūgų snapą, nagus bei plunksnas. Bet ši sensacija visiškai to neslepia – parodo, kad liga nepalaužia.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 220 tūkst. sekėjų turintis šuo Daisy uždirba apie 1 tūkst. dolerių už vieną įrašą. Netaisyklingas sąkandis bei kojų protezai padaro šį augintinį unikaliu.

REKLAMA

Šunelis Toast turi 376 tūkst. sekėjų ir uždirba apie 1,850 dolerių vos už vieną įrašą. Išskirtiniu jį padaro tai, kad jis visiškai neturi dantų. Augintinis ne tik uždirba pinigus šeimininkui, dažnai surenkamos sumos būna panaudojamos kokiai nors ne pelno siekiančiai organizacijai.

Voveraitė Jill su 402 tūkst. sekėjų armija uždirba apie 2 tūkst. dolerių. Savo naujuosius namus ji rado po to, kai iškrito iš lizdo per uraganą Izaokas. 666 tūkst. sekėjų turinti kiaulaitė Prissy už vieną reklaminį įrašą gauna 3,250 dolerių. Ji gyvena Floridoje, JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Tikras inteligentas. Taip apibūdintume katiną Hamiltoną, kurį pats šeimininkas vadina hipsteriu. 705 tūkst. sekėjų turintis katinas už reklaminį įrašą gauna 3,275 dolerių. Išskirtinė žymė – balti ūsai. Katino atvaizdas pardavinėjamas ir ant kalendorių, marškinėlių, rankinių.

Laimingiausia pasaulio lape vadinama Juniper turi daugiau nei 1,3 mln. sekėjų. Už vieną reklaminį įrašą į jos šeimininkės kišenę įkrenta apie 5 tūkst. dolerių. Jos atvaizdas ne tik pardavinėjamas ant marškinėlių, bet ir perkami lapės piešiniai – ši juos nutapo savo pėdutėmis.

Tikrai išskirtinės išvaizdos katė Venus vadinama dviveide. Bet ne dėl savo elgesio. Viena jos veido pusė juoda, kita oranžinė. Tokia išskirtinė išvaizda jai sukrovė daugiau nei 1,3 mln. sekėjų ir už vieną įrašą duoda apie 6 tūkst. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 1,5 mln. sekėjų turi katė Lil Bub. Už reklaminį šios katės profilio įrašą nukapsi 7 tūkst. dolerių. Gal jos ir „nesekate“, bet turbūt internete matėte ne vieną nuotrauką. Jai nustatytas nanizmas (per mažas augimas). Tad jos kojos neproporcingai kresnos. Taip pat jos apatinis žandikaulis neišsivystęs, tad burnelė nuolat praverta ir kyšo liežuvis.

3,3 mln. sekėjų ir 15,5 tūkst. dolerių už reklaminį įrašą. Taip sekasi Siamo ir Britų trumpaplaukės mišrūnei katei Nalai. Katytė pinigus uždirba vien savo grožiu.

Daugiausiai uždirbančiųjų gyvūnų gretas vainikuoja Pomeranijos veislės šuniukas Jiff. Surinkęs daugiau nei 4,4 mln. sekėjų, už vieną reklaminį įrašą gauna 17,5 tūkst. dolerių. Šis šuo net įtraukas į Gineso rekordų knygą, kaip greičiausiai ant dviejų letenėlių vaikštantis šuo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų