REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
91
Įspūdingiausios vietos atostogauti – ranka pasiekiamos

Turbūt troškimas keliauti kankina ne vieną, tačiau neretai sunku apsispręsti, kur keliauti ir kaip susiplanuoti įsimintiniausią kelionę. Tai galima padaryti pasirinkus išskirtinę vietą nakvynei.

91

Turbūt troškimas keliauti kankina ne vieną, tačiau neretai sunku apsispręsti, kur keliauti ir kaip susiplanuoti įsimintiniausią kelionę. Tai galima padaryti pasirinkus išskirtinę vietą nakvynei.

REKLAMA

Būsto nuomos skelbimus talpinančiame dalijimosi ekonomikos puslapyje „Airbnb“, daugybė neįprastų pasiūlymų. Nors šie gali kišenei atsieiti brangiai, bet ekspertai pataria, kaip sutaupyti renkantis skrydžio bilietus.

Naudokitės pigių skrydžių paieškos puslapiais

Pirmiausia naujienų portalui tv3.lt kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas – Makalius pasakojo, kad negalima apsiriboti tik viena sistema. Reikia naršyti įvairius tinklalapius, palyginti siūlomas kainas, nes viena sistema gali neišfiltruoti visų patrauklių galimybių. Nereikėtų ir išsigąsti, jei pasiūlymą pateikia mažiau matytos oro linijos. „

Pigius skrydžius galima rasti ir ne per tiesioginius oro linijų puslapius. Štai lietuvis Mantas Tamulevičius yra vienas iš „travelfree.info” puslapio kūrėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pasakoja, kad turbūt paprasčiausias ir patogiausias būdas yra programėlė „Azuon“ – joje tiesiog suvedama norima kryptis, data, kainos, ir programėlė tau surašo visus geriausius variantus. Tiesa, ji yra mokama.

REKLAMA

Tad galima naudotis kitomis paieškos sistemomis, kaip „Azair“, „Momondo“, „Kayak“, „Skyscanner“.

„Kada reikia tikslių dienų, geriausia ieškoti profesionaliose skrydžių sistemose. Jose galima tinkamiau filtruoti laiką. Dažnai tokių skrydžių ieško verslininkai, kuriems nėra svarbi kaina, kuriems svarbiau skrydžio laikas“, – kalba R. Širvinskas–Makalius.

Tačiau kelionių ekspertas primena, kad perkant bilietą reikia atkreipti dėmesį ir į bagažo bei kitus papildomus mokesčius. Tuomet kaina gali ir pasikeisti.

Apsistoti galite ir pilyje, ir laive

Norintiems pasijausti lyg pasakoje ar pajusti istorijos pulsą, „Airbnb“ puslapyje siūlomos pilys. Pavyzdžiui, Škotijoje už 572 eurus per naktį galima išsinuomoti kambarį 12 amžiaus „Dairsie“ pilį. Jei per brangu, Šiaurės Anglijoje už 183 eurus siūloma apsistoti ne ką prastesnėje, 1841 metais pastatytoje pilyje.

REKLAMA
REKLAMA

Už 170 eurų per naktį galima apsistoti laikrodžio bokšte Londone, kuris pastatytas 1868 metais. Bokštas pastatytas šalie „St Pancras“ stoties, kuri sujungdavo Didžiąją Britaniją su kontinentine Europa.

Nuvykus į Roterdamą galima nustebti išvydus keistus kubinius geltonus namelius. O už 139 eurų už naktį, ten galima ir apsistoti. Pačiame centre pastatytuose kubuose - didžiuliai langai. Pro juos atsiveria visa miesto panorama.

Be istorinių pasiūlymų, puslapyje galima rasti ir daugybę modernių gyvenamosios vietos variacijų.

Už 108 eurus per naktį galima apsigyventi grybuko formos name, vidury miško, JAV. Pasiūlymų pabėgti į gamtos prieglobstį – ne vienas. Galima pasirinkti didesnius miško namelius už 329 eurus už naktį ar inkilėlio formos namuką už 114 eurų. Namelių medyje pilna tiek Italijoje, tiek Ispanijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų