• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Raquel Skellington  (nuotr. Instagram)

Kai ji pradėjo po mokyklos uniforma segėti korsetą, jos liemens apimtis sumažėjo iki 45 cm, kai tuo metu vidutinė liemens apimitis JAV yra 94 cm.

18

Kai ji pradėjo po mokyklos uniforma segėti korsetą, jos liemens apimtis sumažėjo iki 45 cm, kai tuo metu vidutinė liemens apimitis JAV yra 94 cm.

REKLAMA

Raquel Skellington (20 m.) iš Niujorko pirmą korsetą užsidėjo dar būdama 13-kos. Jo merginai reikėjo dėl medicininių priežasčių, nes nugaroje susiformavęs išlinkimas išrietė jos užpakaliuką, dėl kurio Raquelės klasės draugai ją vadindavo „ančiuko užpakaliuku“.

Dabar, praėjus beveik 8 metams, mergina korsetams jau išleido daugiau nei 1350 eurų, o papildomai pinigų užsidirba demonstruodama pikantišką apatinį trikotažą. Raquelė taip pat mėgsta nešioti stipriai suveržtus korsetus, kurie merginos juosmenį sumažina 12 cm, rašo dailymail.co.uk.

 

„Korsetus pradėjau nešioti gana anksti, nes mano nugara buvo ne „I“, o „J“ raidės formos ir dėl to atsikišęs mano užpakaliukas tapo patyčių objektu. Pasidomėjusi ir pakalbėjusi su mama Lynnette (53 m.), kuri dirba medicinos srityje, ji šiam mano sprendimui pritarė. Korsetą segėjau po mokyklos uniforma. Jis mane privertė stovėti ir sėdėti tiesiai bei panaikino atsikišusį užpakaliuką. Nejaučiau jokio skausmo, o draugai sakydavo, kad nešioju šarvus“, - sakė Raquelė.

REKLAMA
REKLAMA

Po dviejų metų, stovyklaudama mergina nukrito nuo dviračio. Šio incidento metu jai įskilo nugaros apačia, išniro kairysis petys, kelias ir klubas bei patyrė įvairius nubrozdinimus.

REKLAMA

„Gydytojai sakė, kad pasveikusi galiu šlubuoti“, - sakė ji.

Po šio nelaimingo įvykio Raquelė 36 valandas praleido ligoninėje, o sugrįžusi į stovyklą, likusias 10 dienų ramiai ilsėjosi.

Patyrusį traumą mergina negrįžo į namus, nes jie buvo gan toli, o likusi stovykloje dar galėjo aktyviai, tačiau nepersistengdama, leisti laisvalaikį. Tai labai padėjo jos gijimui.

Stovyklos vadovė kiekvieną rytą padėdavo Raquelei išlipti iš lovos.

Grįžusi namo mergina nusprendė vėl užsidėti korsetą, tikėdamasi, kad jis sutvirtins jos nugarą ir paspartins gijimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi žinojau, kad korsetas man padėjo išgydyti prieš tai buvusias bėdas, niekieno nerekomenduota nusprendžiau vėl tai pabandyti. Po 6 mėnesių mano gydytojas pranešė, kad jei nebūčiau jo dėvėjusi, greičiausiai vis dar būčiau nevisiškai sugijusi ir vaikščiočiau šlubuodama“, - paaiškino ji.

Nors iš pradžių korsetą merginą dėvėjo dėl medicininių priežasčių, vėliau Raquelė pradėjo su jais fotografuotis bei kaupti kolekciją, kurioje šiuo metu net 12 korsetų. Brangiausias jų kainavo apie 260 eurų, tačiau vidutiniškai naujam korsetui mergina skiria apie 150 eurų.

Raquelė praktikuoja stiprų korseto suryšimą, kad sumažintų liemens apimtį.

Būdama 16-kos, mergina pradėjo naudotis Kim Kardashian reklamuotą juosmens treniravimo metodą, o praėjus šiek tiek laiko ji pastebėjo, kad gali užsidėti mažesnius korsetus ir taip po truputį mažinti juosmens apimtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo tada Raquelė pradėjo vis stipriau ir stipriau susiveržti turimus korsetus, kurie jos liemenį iškart sumažina keliais centimetrais, tačiau ilgai taip suveržto liemens palikti negalima.

„Mano natūrali juosmens apimtis – 58 cm, o mano pirmasis suveržiamas korsetas buvo 50 cm. Dabar galiu nešioti ir 45 cm apimties korsetus. Mano kūnas, po 18 mėnesių veržimo, prie to jau yra įpratęs, tačiau aš tikrai nesieksiu, kad mano juosmuo būtų mažesnis nei 45 cm. Visa tai dar atrodo pakankamai gražiai ir nekelia jokių rimtesnių sveikatos problemų“, - pasakojo Raquelė.

Ji taip pat pridėjo, kad jos vaikinui Willui Stephensonui (20 m.), studijuojančiam robotiką ir inžineriją Mančesteryje, patinka tokia jos išvaizda.

REKLAMA

Be to, Raquelė užtikrina, kad ji nėra patyrusi jokio skausmo.

„Tai tas pats kas avėti naujus batelius. Korsetas taip pat turi būti šiek tiek pranešiotas. Kai kurios merginos pasakojo, kad joms skaudėjo, o žmonės klausia ar tai netrukdo kvėpuoti. Tačiau jei korsetas yra tinkamai pamatuotas ir puikiai prisitaiko prie kūno, po kurio laiko jo net nebejauti. Noriu pabrėžti, kad skaudėti tikrai neturėtų, jei dėvite tinkamą dydį ir lėtai mažinate jo apimtis“, - sakė Raquelė.

Nors aplink korsetus ir jų nešiojimą sklando įvairūs mitai, pavyzdžiui, kad jie gali sulaužyti kaulus, Raquelė nepajuto jokių neigiamų šalutinių poveikių.

„Visi mano organai yra vietose ir niekas nepakeitė savo originalios padėties. Taip pat man niekada nėra trukę oro ir galiu aktyviai sportuoti. Domiuosi ir mėgstu persirenginėti įvairiais veiksmo filmų ir žaidimų herojais, tad vaidindama gydytoją, užsidedu korsetą ir jis man nė kiek netrukdo. Reikia taisyklingai pasirinkti dydį ir viskas. Esu labai maža ir plona, tačiau turiu klubus ir krūtinę, kurie neleidžia užsidėjus korsetą atrodyti keistai, be to sulaukiu daugybės pozityvių komplimentų“. – pasakojo Raquelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų