REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Peggy Hilbert  (nuotr. asm. archyvo)

Įkvepianti pensininkė kilnodama svorius panaikino jos tikrąjį amžių išduodančius požymius. Peggy Hilbert (70 m.) iš Floridos dirba asmenine trenere ir aerobikos instruktore, o jos kūnas viso šio darbo pavyzdys.

20

Įkvepianti pensininkė kilnodama svorius panaikino jos tikrąjį amžių išduodančius požymius. Peggy Hilbert (70 m.) iš Floridos dirba asmenine trenere ir aerobikos instruktore, o jos kūnas viso šio darbo pavyzdys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaunystėje ši stipri senjorė visuomet domėjosi sportu ir buvo aktyvi, tačiau kai sulaukusi 50-ies į rankas paėmė svarmenis, moteris atrado savo tikrąjį pašaukimą.

REKLAMA

„Būnant tokio amžiaus sportas ir sveikata yra labai svarbu, nes tik nuolatinis aktyvumas padės išlikti savarankiškai ir leis laimingai senti“, - sakė Peggy. „Kai už save vyresniems ir jaunesniems asmenims pasakau savo amžių, jų akys išsprogsta ant kaktos. Tokia aplinkinių nuostaba man kelia pasitikėjimą savimi.“

Kai moters vyrui buvo diagnozuota amiotrofinė lateralinė sklerozė (ALS), pora nusprendė griebti gyvenimą už ragų ir, nepaisant to, kad prieš 3 metus jis paliko pasaulį, Peggy ir toliau mėgavosi senatve.

REKLAMA
REKLAMA

„Išlieku ir atrodau jaunai, nes viduje būtent taip ir jaučiuosi. Domiuosi šiuolaikine muzika, naujienomis ir sportu. Dauguma mano draugų yra 15-20 metų už mane jaunesni“, - paaiškino Peggy.

Moteris kiekvieną savaitę veda užsiėmimus pilvo preso ir užpakaliuko tobulinimui. Su savo asmeniniu treneriu Peggy susitinka 2 kartus per savaitę, o kitomis dienomis ji eina pasivaikščioti. Moters dieta susideda iš 6 mažų patiekalų ir 2 proteinų kokteilių per dieną.

„Beveik visą gyvenimą buvau atletiška, o šiuo metu tiesiog esu geros fizinės formos. Iki 32 rimtai bėgiojau, tačiau džiaugiuosi, jog nustojau, nes kitaip negalėčiau daryti to, kuo užsiimu šiandien. Vėlia pradėjau lankyti aerobikos pamokas, nuo kurių tapau „priklausoma“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po kiek laiko pradėjau lankyti grupelėse vykstančius sporto su svarmenimis užsiėmimus, kurioms vadovavo asmeninis treneris. Šiandien svarmenys man kaip geriausi draugai, be to padarė didelę įtaką mano kūnui. 2001-aisiais nusprendžiau dalyvauti kultūrizmo varžybose, kuriose užimdavau pirmąsias vietas, o 2003-aisiais Pitsburge vykstančiose „Masters“ nacionalinėse varžybose iškovojau aukščiausią titulą“, - pasakojo Peggy.

Prieš 3 metus nuo ALS miręs Peggy vyras Tomas paskatino moterį suorganizuoti labdaros ėjimą, kurio metu iš viso buvo surinkta beveik 20 tūkst. eurų.

REKLAMA

„Kai vyrui diagnozavo šį sindromą, nusprendėme, kad ir toliau gyvensime normalų gyvenimą tuo pat metu kovodami su Tomo liga, tačiau po daugiau nei metų nuo jo diagnozės dienos, Tomas mirė, tad kiekvienais metais renku lėšas ALS ligos gydymui“, - pridūrė Peggy.

Šiuo metu su Peggy kartu sportuoja ir jos dukterėčia Jennifer King, kuri yra žinoma „Instagram“ socialinio tinklo persona.

„Kiek tik pamenu, teta Peggy visada buvo aktyvi. Mano pirmieji prisiminimai apie tetą yra kai ji dar jaunystėje, maždaug 20-ies metų, aktyviai užsiėminėjo sportu. Kai augau, Peggy nesikeitė, tik labiau ir labiau norėjo išlaikyti gerą formą. Ji nuolat dėvėjo gražius drabužius ir prižiūrėjo savo išvaizdą, be to, jokios užduotys, reikalaujančios fizinės jėgos, jai nebuvo baisios.

REKLAMA

Nusprendžiau, kad noriu tapti tokia kaip ji, tad pradėjau pastoviai sportuoti ir prižiūrėti mitybą. Visus šiuos metus išlikome labai artimos, be to dalinamės idėjomis apie sportą, maistą ir papildus. Man patinka, kad ji niekada nepasiduoda ir siekia atrodyti jaunai bei sveikai. Tai įkvėpia ne tik mane, bet ir aplinkinius“, - mintimis apie Peggy dalinosi Jennifer.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų