REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą muzikiniame realybės šou „Aš – superhitas“ kaip niekad daug dramos. Daugiausia dėmesio sulaukė Dovilės ir Kasparo drama, kuri nuskambėjo per visą Lietuvą.

Šeštadienio vakarą muzikiniame realybės šou „Aš – superhitas“ kaip niekad daug dramos. Daugiausia dėmesio sulaukė Dovilės ir Kasparo drama, kuri nuskambėjo per visą Lietuvą.

REKLAMA

Praėjusią savaitę operos solistas Kasparas užsipuolė peiliais žongliravusią Dovilę, šaukė ir naudojo necenzūrinius žodžius. Tai labai išgąsdino merginą, kuri apsipylė ašaromis, o baimės neslėpė ir kiti dalyviai. Visada linksmu charakteriu išsiskyręs operos solistas parodė tokį veidą, kokio kiti jau du mėnesius kartu gyvenantys dalyviai nematė.

Būtent todėl pradėta diskutuoti, kad Kasparas pervargo, o už tokį poelgį jis turėtų sulaukti raudonos kortelės. Ar daugiausia minusų surinkęs Kasparas turėtų iš karto kristi iš projekto, paaiškėjo laidos pradžioje.

Prie sprendimo prisidėjo psichologė Vilma Kuzmienė, paaiškinusi, kaip reikėjo reaguoti šioje situacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes jau pradedame jausti, ką dalyviai išgyvena. Jie gyvena izoliuoti, yra nuolat įrašinėjami, o tai yra didžiulis skirtumas nei gyventi laisvėje. Vis dėlto aš norėčiau užfiksuoti kitą momentą ir paklausti – ar mes žinome žodį „atsakomybę“.Jie visi yra atsakingi už tą pykčio protrūkį“, - sako psichologė.

REKLAMA

Ji pastebėjo, kad dalyvis Kasparas nemėgsta kalbėtis, su kitais dalyviais dalytis mintimis, todėl, panašu, kad operos solistas pasiekė savo limitą.

Nuomonę išreiškė ir dalyviai, pripažinę, kad penktadienį nesureagavo, nes bijojo. Elvina atskleidė siūliusi Kotrynai eiti raminti savo mylimąjį, bet ji atsakė: „Aš bijau“. Naujokas Lukas taip pat galvojo, jog turėjo reaguoti, nes Kasparas užpuolė moterį, todėl visų kitų vyrų atsakomybė buvo ją apginti.

Psichologė teigia, kad dalyvių baimė yra visiškai suprantama, bet reikėtų kaltinti ne tik Kasparą, bet ir kitų dalyvių elgesį. Vis dėlto ji gina Kasparą ir sako, kad tai nebuvo smurtas.

REKLAMA
REKLAMA

„Šioje situacijoje atrodo, kad pats Kasparas yra auka, pasimetęs ir save praradęs. Visi žinome, kas įvyko. Pagalvokime, kokia tai pamoka, nes man atrodo, kad ne visi ją suprato. Dabar jam būtų reikalinga pakalbėti su psichologu, pažinti savo ribas, limitus. O visiems kitiems linkiu mokytis, kaip išeiti iš tos situacijos. Jei sutinki agresyvų žmogų, turi žinoti, kaip padėti“, - patarė ekspertė.

Įvertinę ekspertės žodžius, prodiuseriai nusprendė sprendimą palikti žmonių rankose. Už savo neabejotinai blogą poelgį Kasparas sulaukė geltonos kortelės, tačiau iš karto neiškrito.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų