REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Mergina skaito horoskopą (nuotr. Fotolia.com)
21

Avinas

REKLAMA

Pats laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus. Jums pavyks vadovybę įtikinti savo teisumu, idėjų pranašumu. Apgalvota rizika pasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Palankus metas: geri draugai, laimingas atsitiktinumas jums padės laimėti gerų dalykų, ypač jei jie susiję su jūsų karjera, pinigais. Beje, šios dienos susitikimai, pokalbiai (net atsitiktiniai) gali pakeisti jūsų ateitį.

REKLAMA

Dvyniai

Šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia, ir vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, tai kištis į natūralią įvykių eigą. Aktyvesne veikla galėsite užsiimti poryt, o šiandien labiau pasvajokite ir nebijokite pasinaudoti tarpininkų paslaugomis. Galite gauti vertingą konfidencialų pasiūlymą.

Vėžys

Sėkmės metas: spręskite aktualias problemas (tik ne meilės). Laimingų progų pakaks, tad galite drąsiai imtis ir rizikingų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Puikus metas svarbiems sandoriams, ilgalaikiams bendradarbiavimo susitarimams. Palanki teikti dovaną norint užmegzti naują svarbią pažintį.

Mergelė

Jūsų žodžiai aplinkinius paveiks – tai puiki proga pasikalbėti su žmogumi, kurio nuomonę jums reikia paveikti. Šiandien būsite apsukrūs, jums seksis ir per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną reikalą, neatidėkite nieko svarbaus rytdienai.

Svarstyklės

Į pagalbą netikėtai gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam esate anksčiau padėję. Vis dėlto netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sėkmės metas, kai verta visas jėgas skirti naujiems dalykiniams projektams parengti, kilimui profesinės karjeros laiptais. Beje, derėtų sukrusti dirbantys kūrybinį darbą.

Šaulys

Dirbkite su dalykine informacija – ieškokite naujų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas.

Ožiaragis

Galite rasti tinkamą sąjungininką, kuris parems, ir ne tik morališkai. Būkite drąsūs, ryžtingi, kad ir kokioje situacijoje atsidursite, nesivaržykite. Tai gera proga priešus ar konkurentus palenkti į savo pusę.

REKLAMA

Vandenis

Pabūkite avantiūristai (tiesa, avantiūros turi būti bent truputį apskaičiuotos) – tai padės tvarkant dalykinius, finansinius reikalus. Palanku skolintis pinigų.

Žuvys

Geras metas kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais. Esamas problemas pavyks išspręsti gana sklandžiai, neatidėkite jų rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų