REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Partnerystės santykiai, kuriuos šiandien užmegsite, bus saldūs, sentimentalūs ir viltingi.

Avinas Partnerystės santykiai, kuriuos šiandien užmegsite, bus saldūs, sentimentalūs ir viltingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Venkite naujų eksperimentų, jeigu dar neturite pakankamai žinių, nepasvėrėte savo galimybių. Vis kylančios abejonės yra svarbus rodiklis, kad ne viskas tvarkoje. Negalima nepaisyti ir nuojautų, perspėjančių sapnų.

REKLAMA

Dvyniai Tikriausiai jums teks bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Seksis rengti publikacijas, mokslinius darbus. Gana neblogai seksis įrodinėti teisybę, kuri kitų yra gudriai verčiama aukštyn kojomis.

Vėžys Diena kupina įtampos, tačiau jūs galite laikytis lyg uola ir net skleisti pozityvią energiją. Galbūt jums pavyks išspręsti profesinę problemą ar dilemą. Išties puiku, jei sugebėsite taip sutvarkyti reikalus, kad "ir avis liktų sveika, ir vilkas sotus”.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien nepatartini atviri, tiesmukiški ir aktyvūs veiksmai, pareiškimai. Naudinga diplomatiškai patylėti, išlaviruoti. Labai atsargiai priimkite svarbius sprendimus.

Mergelė Protinė ir fizinė įtampa neleis jums atsipalaiduoti. Visą dieną nesinorės bendrauti, darbuotis, būsite inertiški, tingūs. Labiausiai trokšite meilės, slapto pasimatymo arba kūrybinės, meninės raiškos, savirealizacijos.

Svarstyklės Šiandien būsite sentimentalūs, kupini emocijų ir meilės. Jeigu bendrausite su panašiai nusiteikusiais žmonėmis, diena prabėgs maloniai. O štai bet koks negatyvumas žeis stipriau nei paprastai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Stengsitės kuo sklandžiau bendrauti ir produktyviai dirbti. Visgi pasitaikys nuotaikos svyravimų. Galbūt jausitės kiek varžomi ambicingų, praktiškų asmenų. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu.

Šaulys Šiandien būsite nusiteikę tartis, derėtis, priimti įvairią informaciją. Beveik viskas seksis neblogai. Visgi vertėtų nepasitikėti abejotina informacija, gandais ir jų neskleisti.

Ožiaragis Nors šios dienos fonas gana dirglus, visgi jūsų sielą glostys meilė artimiems žmonėms ir jų širdžių šiluma. Regis, kiek per dosniai leisite pinigus jų poreikiams bei įvairiems niekučiams, skirtiems namams, apdailai.

REKLAMA

Vandenis Šiandien kitaip pažvelgsite į verslo galimybes, ypač jei jis susijęs su kūryba, renginių organizavimu. Tačiau nelabai aiškiai suvoksite santykius su dominančiais žmonėmis ir galite pasiklysti iliuzijų labirinte, mąstydami apie jų ketinimus, planus.

Žuvys Darbo reikalai gali susitrukdyti dėl sveikatos problemų ar rūpesčių susijusių su artimais žmonėmis. Kaip bebūtų, jums puikiai seksis kurti komfortą, grožį.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų