REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Asociatyvi nuotrauka (nuotr. YouTube)

Moteris, kurios namuose jau nebe pirmą kartą vyksta keisti dalykai, kreipėsi pagalbos į „vaiduoklių medžiotojus“.

79

Moteris, kurios namuose jau nebe pirmą kartą vyksta keisti dalykai, kreipėsi pagalbos į „vaiduoklių medžiotojus“.

REKLAMA

Lou Johnson tvirtino, jog prieš kurį laiką darytoje nuotraukoje pastebėjo šalia jos stovinčią kraupią figūrą, o kartą jai betvarkant namus, neaiški būtybė bandė su ja užmegzti pokalbį.

44 metų moteris pasakojo, kad namuose plaunant grindis ji staiga išgirdo, kaip sūnus jos klausia „ką darai?“. Suerzinta, jog sūnus vis klausinėja to paties, Lou atsakė: „Tu visada taip elgiesi, tad teks palaukti, kol pradžius grindys ir tik tada galėsi įeiti į virtuvę“. Atsisukusi pamatė, kaip kažkokia figūra palieka kambarį, tačiau kas tiksliai tai buvo, moteris neįžiūrėjo.

Keista figūra šalia moters

Po šio įvykio moteris iš sūnaus sulaukė žinutės, kuriose jis klausia, su kuo ji kalbėjo. Tuo metu jos 23 metų sūnus visą laiką buvo kambaryje antrame aukšte.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu moteris prisiminė ir tai, jog turi fotografiją, kurioje ji užfiksuota besiruošianti į vakarėlį. Šalia jos – švytintis lieknas siluetas, kuris, pasak jos draugų, gali priklausyti kokiai nors dvasiai.

REKLAMA

„Kai kurie, pamatė šią nuotrauką, iškart mano, jog tai veidrodžio, esančio už manęs, atspindys, tačiau ten jokio veidrodžio nėra. Susisiekiau su daugybę žmonių, kurie sakė, jog tai tikrai kažkas paranormalaus, tačiau niekaip negalėjo paaiškinti, kas tiksliai tai yra. Daugelis jų taip pat mato figūrą, kurioje išryškėja ranka su ilgais pirštais. Aš visada save laikiau skeptike ir į tokius dalykus rimtai nežiūrėjau, tačiau visada leidžiu kitiems išsakyti savo nuomonę,“ – pasakojo Lou.

„Taip pat galima įžiūrėti ir ranką ant mano peties bei veidą, tačiau, nors figūrą nuotraukoje matau ir aš, vis dar netikėjau, jog tai kažkas iš kito pasaulio ir laukiau logiško paaiškinimo. Bet niekada netikėsi tuo, ko nematei. Būtent taip ir nutiko praeitą savaitę,“ pridūrė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Ploviau grindis ir akie kampučiu pamačiau, kaip tarpduryje atsistojo mano sūnus. Jis paklausė, ką aš čia darau, o aš atsakiau, kad kaip visada – plaunu grindis, o tu, kadangi jos vis dar buvo drėgnos, turėsi truputį palaukti. Visa tai pasakiau, nes galvojau, jog jis nori patekti į virtuvę. Atsisukau į jį ir pamačiau, kaip kažkokia figūra išėjo iš kambario ir užlipo laiptais. Maniau, jog mūsų pokalbis baigėsi, tačiau sūnus, išgirdęs man kalbančią, iš savo kambario atsiuntė žinutę. Kadangi namuose buvome vieni, jis niekaip negalėjo suprasti, kodėl kažkam liepiau luktelėti. Sūnus visą tą laiką buvo savo kambaryje ir, pamanęs, jog kalbuosi su savimi, paklausė, kas nutiko. Iš pradžių maniau, jog jis tik juokauja, nes, kaip sakiau, tokiais dalykais niekada netikėjau. Tačiau, kai jis prisipažino visą rytą praleidęs savo kambaryje, išsigandau,“ – teigė Lou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nori sužinoti atsakymą

L. Johnson sakė: „Žinau, ką girdėjau. Balsas buvo labai aiškus, klausimas taip pat. Mane tai taip sutrikdė, jog turėjau pereiti per visus kambarius ir patikrinti, ar namuose tikrai daugiau nieko nebuvo. Šia nuotrauka dalinuosi būtent dėl to, jog noriu surasti atsakymą į tai, kas vyksta mano namuose.“

Nuo moters „susitikimo“ su šia neatpažinta figūra, ji nuotrauka dalijosi ten, kur tik galėjo. Kaip teigta anksčiau, joje Lou pavaizduota besiruošianti pas draugę, o jos partneris tuo metu kaip tik ją nufotografavo.

„Tik praėjus maždaug dviem savaitėms telefone žiūrėjau nuotraukas ir vienoje jų aptikau figūrą, stovinčią šalia manęs. Priartinus pastebėjau, jog virš mano peties matomas veidas. Kai nuotrauka pasidalinau internete, pažįstami ir draugai teigė taip pat matantys kažką neaiškaus,“ – patirtimi dalinosi Lou.

REKLAMA

Namas, kuriame vaidenasi?

Tačiau tai ne vieninteliai atvejai, kai Lou teko patirti keistus dalykus namuose. „Kai tai įvyko pirmą kartą, gulėjau lovoje ir buvau suparalyžuota miego, kurio metu negalėjau pajudinti nei galvos, nei kūno. Staiga visa tai praėjo. Maniau, jog tai tebuvo sapnas, bet viskas vyko taip aiškiai ir tikroviškai, jog kartais tai dar prisimenu,“ – sakė L. Johnson.

Taip pat moteris pasakojo, jog kartą, jai bevalant dulkes nuo televizoriaus, jo ekrane ji pamatė, kad kažkas stovi jai už nugaros. Pagalvojusi, jog tai jos sūnus, moteris atsisuko, tačiau ten nieko nebuvo.

„Net nebežinau, ką ir begalvoti. Ne kartą jaučiau kažką esant šiuose namuose. Nors ir bandžiau rasti įtikinamą paaiškinimą, niekaip nesuprasdavau, kodėl visa tai pasikartodavo. Galbūt yra ekspertų, kurie pamatę nuotrauką, atpažintų, kas tai per reiškinys. Net jei ir esu didžiausia skeptikė, tikiuosi jog atsakymas bus rastas,“ – teigė Lou.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų