REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Makelle Ahlin ir jos vyras Jaredas (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Daugybė rokenrolo gerbėjų teigia, jog į pasaulį jie atkeliavo pasiruošę šokti ar groti būtent šio stiliaus muziką. Tačiau, tiesą sakant, tik vienas kūdikis galės pasigirti, jog būtent taip pasaulį išvydo jis.

8

Daugybė rokenrolo gerbėjų teigia, jog į pasaulį jie atkeliavo pasiruošę šokti ar groti būtent šio stiliaus muziką. Tačiau, tiesą sakant, tik vienas kūdikis galės pasigirti, jog būtent taip pasaulį išvydo jis.

REKLAMA

Makelle Ahlin ir jos vyras Jaredas, gyvenantys Jutos valstijoje, JAV, šiuo metu laukiasi trečiojo vaikelio, o neseniai atliktas ultragarso tyrimas parodė, kaip jam ten sekasi. Tačiau niekas nesitikėjo, jog ekrane pamatys kai ką daugiau.

Staigmena ekrane

Jaredas ekrane iškart pamatė kažką keisto ir paprašė ultragarso specialistės dar kartą tai parodyti. Nuo to, ką jie išvydo ekrane, akių atitraukti negalėjo niekas.

Kūdikio rankytė buvo suspausta į kumštį, tačiau du piršteliai, rodomasis ir mažylis, buvo pakelti į viršų. Pasirodo, jog vaikutis rodė velnio ragus. Šis gestas dažnai naudojamas roko muzikos koncertuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvome ištikti šoko, tačiau tuo pat metu negalėjome nustoti juoktis. Buvo gėda, nes ultragarso specialistė tik dirbo savo darbą, o aš niekaip negalėjau susikaupti, bet, manau, ji vėliau suprato mano reakciją,“ – naujienų portalui „Daily Mail Online“ sakė Makelle.

REKLAMA

Specialistė pridėjo, jog pagal tai, kaip vaikelis judėjo pilvelyje, jis tėvams davė ženklą. Vėliau Makelle ultragarso nuotrauka pasidalino savo Facebook paskyroje.

Populiarumas internete

„Oficialiai galiu teigti, jog mūsų vaikai, dar prieš ateidami į šį pasaulį, yra patys kiečiausi, arba bent jau linkę pokštauti, tačiau žinojau, jog kada nors tai turėjo įvykti. Jūs tik pažvelkit į tėtį,“ – rašė ji.

Šis įrašas greitai išplito, o socialinio tinklo nariai kėlė įvairias teorijas apie tai, koks šaunus bus jų vaikas.

„Patiko skaityti komentarus, ypač tuos, kurie skelbė, jog vaikas bus pavadintas išskirtiniu vardu. Tai tikrai skatina mane permąstyti, kokį vardą duoti mūsų vaikeliui, nes kol kas išrinkti labai paprasti vardai. Be to, komentatoriai ginčijasi, kokia roko grupė šią nuotrauką panaudos savo albumo viršeliui,“ – smagiai juokavo Makelle.

REKLAMA
REKLAMA

Šis gestas – ne vienintelis dalykas, kuris įrodo, jog vaikelis yra muzikos gerbėjas. Kaip pasakojo mama, kūdikis pirmą kartą spardytis pradėjo, kai ji klausėsi Edwardo Sharpe, grupių Magnetic Zeros ir The Lumineers dainų.

Nauji garsai namuose

Makelle pasakojo, jog, būdama paauglė, ji taip pat klausėsi punk roko stiliaus muzikos, be to moteris dėkoja mamai, jog jai dėl to nepriekaištavo. O kol komentatoriai spėlioja, ar Makelle ir Jaredas taps būsimojo metalo muzikos gerbėjo tėvais, ji pasakoja, jog vaikus augins taip, kaip tai darė jos mama.

„Mes – paprasti žmonės iš mažo miestelio. Abu užaugome kiaulių fermose, tad jei būsimasis sūnus ar būsimoji dukra bus sunkiosios muzikos gerbėjai, tai labai paįvairins mūsų gyvenimą,“ – sakė Makelle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų