• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Tomas Pačėsas pasitraukė iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vyriausiojo trenerio posto, jis nenutraukė ryšių su klubo vadovybe, atidžiai stebi vilniečių žaidimą.

Nors Tomas Pačėsas pasitraukė iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vyriausiojo trenerio posto, jis nenutraukė ryšių su klubo vadovybe, atidžiai stebi vilniečių žaidimą.

REKLAMA

Portalas krepsinis.net rašo, kad T. Pačėsas vėliau gali tapti „Lietuvos ryto“ direktoriumi ar užimti kitas vadovaujančias pareigas klube. Portalas tv3.lt sužinojo, kad šis treneris su „Lietuvos ryto“ prezidentu Gedvydu Vainausku aptarė ir galimybę, kad T. Pačėsas ateityje įsigytų klubo akcijų, gal net kontrolinį paketą ir pakeistų šiame poste dabartinį vadovą.

T. Pačėsas (tikriausiai laikinai) užimtų tokias pareigas, jei G. Vainauskui vėliau kiltų rimtesnių problemų su teisėsauga.

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai įtaria, kad veikdamas prekybos tinklo „Norfa“ naudai „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės vadovas G. Vainauskas susitarė su nušalintuoju prezidentu Rolandu Paksu, kad šis galimai už kyšį paveiks Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos darbuotojus, kad šie leistų eksploatuoti parduotuvę Prienuose.

REKLAMA
REKLAMA

Jei G. Vainauskas iš balos išlips sausas, tikėtina, kad T. Pačėsas gali tapti ne klubo prezidentu, o viceprezidentu.

„Šiai dienai ilsiuosi nuo krepšinio, su niekuo nevedu derybų dėl jokių pareigų“, – tv3.lt sakė T. Pačėsas.

REKLAMA

Portalo žiniomis, šis treneris yra turtingas žmogus, kuris pajamų gauna ir iš kitos veiklos, nesusijusios su krepšiniu. Beje, „Lietuvos rytas“ T. Pačėsui per mėnesį mokėjo tik 5 tūkstančius eurų. Krepsinis.net skelbia, kad T. Pačėsas prisidėjo prie amerikiečio Tayloro Browno atvykimo į „Lietuvos rytą“, tačiau portalui tv3.lt buvęs „Lietuvos ryto“ strategas kategoriškai neigė.  

Tv3.lt žiniomis, G. Vainauskas po vilniečių pralaimėjimo Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalyje Utenos „Juventus“ komandai, pyktelėjo ant T. Pačėso, kad šis klubą Rimui Kurtinaičiui paliko prieš pat šias svarbias rungtynes.  

REKLAMA
REKLAMA

Apie Vilniaus ekipos žaidimą, situaciją joje T. Pačėsas dabar kalbėti nenorėjo.

Užkulisiuose kalbama, kad G. Vainauskas, jeigu T. Pačėsas atsisakytų užimti kokias nors vadovaujančias pareigas „Lietuvos ryte“, sieks, jog šis specialistas taptų LKL prezidentu vietoj Remigijaus Milašiaus. Jo kadencija baigiasi birželio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų