REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Nebijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs ir laimėsite. Tiesa, iki pietų nereikėtų imtis svarbių reikalų, sulaukite pavakarės, o ko nespėsite, galite atidėti rytdienai.

Tauras

Nuo pavakarės reikalai netikėtai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai persilaužimo visose srityse (ir jausmų) metas. Ir nepamirškite vakare mylimam žmogui pasakyti to, kas svarbu jums abiem.

Dvyniai

Tik neskubėkite nuliūsti – nė nežinote, kokios malonios staigmenos artimiausiu metu sulauksite iš jus mylinčių žmonių. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti: iš karto nė nesuvoksite, kuo tai jums bus naudinga. Rytdienai atidėkite svarbaus sprendimo priėmimą.

Vėžys

Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, nebijant netgi avantiūrų. Antra dienos pusė – sėkmės metas visose gyvenimo srityse (ypač siekiant karjeros).

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mielų rūpesčių metas (nors rytas nekoks), kai viskas išeina į naudą. Popiet palanku spręsti nesklandumus, susijusius su finansinėmis problemomis, taip pat nesusipratimus su antrąja puse. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos.

REKLAMA

Mergelė

Svarbiausia šiandien mokėti klausytis net tuo atveju, jei teks daug kalbėti. Popiet – sėkmingas metas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas svarbu, nes šis laikas padės užtikrinti tolesnę sėkmę. Vakare palanku kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis.

Svarstyklės

Pasyvus metas, iki pietų apskritai netinka užsiimti kuo nors svarbiu. Vėliau tinka tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima, namų remontu. Svarbiausius reikalus derėtų atidėti rytdienai: tai bus puikus metas.

Skorpionas

Gera diena, ir vakarop tai pajusite, aplankys sėkmė. Tai jėgos metas, kai sulauksite pelnyto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Po pietų tinkamas laikas tvarkyti svarbius reikalus. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Ožiaragis

Nepraleiskite geros progos po pietų svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui. Dabar padedami draugų ir partnerių galite pakreipti įvykius sau naudinga linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio.

Vandenis

Svarbius reikalus atidėkite rytdienai, o šiandien atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė atsivers per slaptus dalykus, jūsų nuojautas, sapnus.

Žuvys

Nors jėgų persvara aiškiai jūsų naudai, iki pietų likite santūresni. Vėliau – jūsų sėkmės laikas, kai turėsite galimybių pakeisti tai, kas ilgą laiką slėgė. Tad pakovokite už savo bei šeimos interesus ir įtaką. Vakaro pažintys, susitikimai svarbūs jūsų karjerai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų