REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Regis, šiandien teks derinti interesus, veltis į debatus su konkurentais ar oponentais. Kai kas seksis, kai kas nelabai. Kaip bebūtų, didžiulė vertybė yra patirtis, o jos tikrai įgysite.

Tauras

Jeigu sulauksite pastabų, kritikos, vadinasi, yra už ką. Verta pagalvoti apie pokyčius, kurie pagerintų situaciją. Galite jausti spaudimą finansiškai įsipareigoti. Aklai to nedarykite.

Dvyniai

Neblogai seksis tarpininkauti, derinti įvairius interesus, konsultuoti, bylinėtis. Tačiau turite objektyviai vertinti savo galimybes, ypač finansines. Ir nepamirškite, jog esate stipriai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo partnerių.

Vėžys

Energijos ir gerų norų - nors vežimu vežk, tačiau nesklandumų tikimybė taip pat nemaža. Galite gauti pasiūlymą ar pranešimą, susijusį su darbu, pervežimais, verslo projektu ar pan. Įvertinkite, aptarkite visus niuansus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Raskite laiko pabendrauti su draugais, pažįstamaisiais, patinkančiu asmeniu, tačiau stenkitės neatsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Darbe verčiau nežaiskite meilės žaidimų. Atkreipkite dėmesį į savo vaikų pomėgius bei elgesį.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien jums gali stigti objektyvumo, bus lengva suklysti ir suklaidinti kitus. Būkite budrūs, kad nepadarytumėte klaidų, nesukeltumėte apkalbų.

Svarstyklės

Jus klampins abejonės. Regis, gresia pasitikėjimo krizė. Vis dėlto diena gali būti gera, jei nesusireikšminsite ir neakcentuosite savo interesų bei nuomonės. Aklas pasitikėjimas būtų nenaudingas, bet nemotyvuoti įtarinėjimai - dar blogiau.

Skorpionas

Diena bus ne visiškai rami. Permainos gali koreguoti jūsų planus. Pajusite, kad be rėmėjų, patikimų partnerių neišsiversite. Nemaža tikimybė susidurti su nedorų ketinimų turinčiais žmonėmis, tad būkite budrūs.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena turėtų būti palanki intelektinei veiklai, įvairiems susitikimams. bendravimui su žiniasklaida. Tačiau kils keblumų, jeigu pasiduosite neigiamų emocijų įtakai, nekontroliuosite savo žodžių. Nešvaistykite pinigų tuščioms vaikų užgaidoms.

Ožiaragis

Regis, nuo ankstaus ryto suksite galvą, nerimausite ir priežasčių tam gali būti daugybė. Galbūt jums atrodys, kad artimas žmogus jūsų nebesupranta, elgiasi keistai, nenaudingai šeimai. Jeigu nuomonės, vertybės skiriasi, ieškokite kompromiso.

Vandenis

Šiandien jus ims labiau dominti romantiškoji gyvenimo pusė. Kažkam labai norėsite padaryti įspūdį. Galbūt kas nors iš pažįstamųjų prašneks apie savo jausmus, ketinimus. Regis, tai jus sutrikdys, privers keistai jaustis, abejoti.

Žuvys

Suksitės kaip įmanydami, kad viską spėtumėte. Jeigu aplinkiniai padės, o ne trukdys, viską atliksite gana sėkmingai ir pagal planą. Vis dėlto sunku tikėtis, kad nesusidursite su kokiomis nors kliūtimis dėl kitų žmonių kaltės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų