REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario pirmasis savaitgalis startuoja su nemenkomis užduotimis. Žvaigždės išsidėliojo taip, kad ne vienam ženklui palanku būtų susimąstyti apie savo verslą ar karjerą.

Vasario pirmasis savaitgalis startuoja su nemenkomis užduotimis. Žvaigždės išsidėliojo taip, kad ne vienam ženklui palanku būtų susimąstyti apie savo verslą ar karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Juridiniai ar verslo keblumai, jeigu tokių yra, pareikalaus apsukrumo, kitų jų sprendimo variantų paieškos. Nederėtų kaltinti kitų žmonių dėl savo nesėkmių, manyti, kad visi jums skolingi. Meilės reikalai gali kiek susikomplikuoti.

REKLAMA

Tauras

Prieštaringa diena. Neatidėliodami pasirūpinkite atsakingais reikalais. Jei turite skolų ar kiti jums skolingi, imkitės spręsti šiuos klausimus. Vis dėlto galimas nemalonumas dėl išaiškėjusios avantiūros.

Dvyniai

Nebloga diena protiniam darbui, publikacijų ruošimui. Tačiau labai rimtai pasverkite savo veiksmus, jei turėsite reikalų su užsieniečiais verslininkais ar kitais nepažįstamais gerbėjais. Neplanuokite pasimatymo, nes nieko gero nebus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jeigu atostogų metas baigėsi, rimtai rūpinkitės savo profesiniu įvaizdžiu bei kompetencija, atsižvelgdami į naujas aplinkybes. Ši diena gali išryškinti asmeninių santykių problematiką. Įsigilinkite į kitos lyties psichologinius ypatumus.

Liūtas

Gali kilti rūpesčių dėl tarnybinio romano ar įtakingo asmens pretenzijų jums. Galimas intriguojamas pasiūlymas, arba jausitės provokuojami tokį pateikti. Verčiau šiandien neieškokite lengvabūdiškų pažinčių bei nuotykių.

Mergelė

Keistai pinsis aplinkybės. Žmonės, kurie atrodė patikimi, gali pasirodyti gana nedori. Regis, šiandien užsiimsite kažkuo panašiu į slaptą tarpininkavimą. Galbūt teks daryti procedūras, kurių anksčiau stengėtės išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Diena gali pateikti tam tikrų rebusų. Ne tik kituose, bet ir savyje atrasite savybių, kurių anksčiau nepastebėjote. Orientuokitės į pareigas, stabilumą, siekite aiškumo, konkretumo, o intrigų, aferų venkite, antraip vėliau gailėsitės.

Skorpionas

Nors diena bus gana rami, harmoninga, tačiau jausitės tarsi neišsiblaivę iš miegų. Trūks energijos arba realybės jausmo. Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti ir pralinksminti. Venkite svaigalų.

Šaulys

Didės poreikis bendrauti, ieškoti draugijos. Sumaniai disponuosite turima informacija bei nesunkiai sužinosite tai, kas jus domina. Tačiau įsitraukimas į pasiūlytą avantiūrą gali jums pakenkti, nes aplink jus sukiosis ir negarbingų žmonių.

REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien būsite gana aikštingi ir priekabūs. Pasistenkite susikurti dvasinį ir, kiek įmanoma, fizinį komfortą, nekreipkite dėmesio į nemalonias smulkmenas. Tai padės nusiraminti.

Vandenis

Šiandien produktyviausiai darbuositės vaikų ugdymo ir šou sferoje. Meilė artimiesiems, vaikams, partneriui padės įveikti bet kokias vidines problemas. Visgi bus apmaudu, jei matysite, kad kai ką pataisyti jau gali būti per vėlu.

Žuvys

Labiau prisilaikykite saugumo dirbami su mažai pažįstama technika. Jei sugalvosite keisti įvaizdį ir tai darysite šiandien, rezultatu neliksite patenkinti.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų