• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nemanykite, kad visas jūsų darbas veltui, kad jūsų niekas nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti dėmesį artimiesiems, dalykiniams partneriams. Vakare rizikinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nerami diena. Būtina tvardytis, kitaip galite susipykti su kolega, vadovu, savo vaikais ar antrąja puse. Pasistenkite atsiriboti nuo blogų minčių ir anksčiau eiti ilsėtis.

REKLAMA

Dvyniai

Galite sužinoti apie mylimą žmogų ar dalykinį partnerį tai, kas buvo slepiama. Tik nepraraskite savitvardos, venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs. Netinka vykti į kelionę, tvarkyti gyvenamosios vietos keitimo reikalų

Vėžys

Prasideda sunkus metas, jums teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslą. Kad būtumėte patenkinti diena, imkitės tik neatidėliotinų reikalų ir nepriekaištaukite mylimam žmogui ar sutuoktiniui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dalykiniams reikalams tvarkyti neblogas metas: keblumai gresia asmeniniams santykiams. Gali atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius (nors tam dabar netinkamas laikas).

Mergelė

Nekokia diena: senos problemos gali atsinaujinti ir pasirodyti neįveikiamos. Tik neišsigąskite, tai laikinos negeros nuotaikos. Šiandien patartina daugiau ilsėtis ir nesiaiškinti santykių su mylimaisiais.

Svarstyklės

Nuo ankstaus ryto imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta, – pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai. Stenkitės netyčia neužgauti mylimo žmogaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nebūkite atlapaširdžiai nei tvarkydami reikalus, nei bendraudami su mylimu žmogumi. Būtinai tarkitės su artimaisiais finansiniais klausimais: jums gali pritrūkti įžvalgumo, atsargumo.

Šaulys

Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, veiklos partneriui. Nors derėtų vengti lengvabūdiškumo, svarbių ar skubių reikalų atidėti nepatartina – jie įstrigs.

Ožiaragis

Pasyvus metas: darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus kitai savaitei, taip ir padarykite. Tai neramus, įtemptas metas įsimylėjusiems bei sutuoktiniams.

REKLAMA

Vandenis

Pavojinga diena meilės bei partneriškiems santykiams: galimi rimti nesusipratimai. Tvarkant reikalus trauks avantiūros, tačiau būkite pasiruošę, kad tie, kurie dabar žadės paramą, jus paliks vienus. O vieni apskritai niekur nerizikuokite, mažiau žadėkite.

Žuvys

Kritinis laikas: būtinas atidumas. Mokėkite nereaguoti į provokacijas. Verta sisteminti nuveiktus darbus. Būkite atidesni mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmams – neatidumas šiandien neatleistinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų