REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia rasite išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, ir žavėtis nauju pažįstamu.

Tauras

Galite justi įtampą, nerimą – ją nugalėti nebus lengva. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami ar ką nors pirkdami. Ne pats geriausias laikas būrimams, spėjimams.

Dvyniai

Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau ir ramiau. Neatsisakykite padėti tiems, kurie į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai taip pat netikėtai iširs. Venkite ginčų svečiuose, kelionėse, ypač užsienyje.

Vėžys

Tinkamas laikas pasakyti „ne“ atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Naudinga kai ką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, priešingai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mokėkite pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų – netikėtai gali viskas keistis. Bloga naujiena gali netikėtai jums kažkuo pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

REKLAMA

Mergelė

Nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę prisigalvoti nebūtų dalykų. Nepradėkite nieko nauja ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Dėl neapgalvoto žodžio galite susipykti su geru draugu, tad šiandien geriau daugiau tylėti.

Svarstyklės

Būsite energingi ir savimi pasitikintys, tiesa, ne visada ten, kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos.

Skorpionas

Jūsų ramybę ir gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai, netikėti nuostoliai. Bet kokias problemas vertėtų atidėti kitai dienai. Venkite ginčų su vyresniais, viršesniais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nereikia tikėti viskuo, ką girdite, – jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus. Nerizikuokite kelyje.

Ožiaragis

Ne pats geriausias metas – nesivelkite į šeiminius barnius, nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Pasaugokite turtą, pinigus.

Vandenis

Nors ši diena jums palankesnė nei kitiems, tvarkant dalykinius reikalus nepasikliaukite sėkme. Pasaugokite vaikus, pasidomėkite, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų ir draugų gera nuotaika.

Žuvys

Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Atsargiau vairuokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų