REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Išbėrė nuskustas kojas? Privalote išgirsti šios merginos istoriją (nuotr. asm. archyvo)

Kai jauna moteris praėjusių metų gegužę išvydo didžiulį išbėrimą, tikėjo, kad viskas nutiko tik dėl neseniai nuskustų kojų. Vis dėlto viskas pasibaigė labai tragiškai.

14

Kai jauna moteris praėjusių metų gegužę išvydo didžiulį išbėrimą, tikėjo, kad viskas nutiko tik dėl neseniai nuskustų kojų. Vis dėlto viskas pasibaigė labai tragiškai.

REKLAMA

21-erių Rhiannon Douglas pasakoja, kad viskas prasidėjo labai netikėtai. Išvydusi bėrimą ji nereagavo, o jam pradėjus plisti išgėrė vaistų. Vis dėlto simptomai staigiai blogėjo, todėl mergina skuba įspėti visus.

Sava istorija ji siekia paskatinti visus, kurie neskuba apsilankyti pas daktarą, išsiaiškinti diagnozės, kuo greičiau pakeisti savo požiūrį.

Ji pas daktarą apsilankė tik tuomet, kai situacija jau buvo smarkiai pablogėjusi.

„Atsimenu, kad prabudau nuo labai stipraus niežulio, jau visos kojos buvo nusėtos išbėrimu“, - pasakoja Rhiannon.

Nors ji tikėjo, kad tai tėra paprasta alergija, daktarai paskelbė kur kas tragiškesnę diagnozę – retas vėžys, kai įvyksta kraujagyslių uždegimas.

REKLAMA
REKLAMA

Kojos ištino, o išbertas vietas labai skaudėjo. Jai teko kęsti stiprius skausmus, tačiau pripažįsta, kad į daktarus reikėjo kreiptis žymiai anksčiau.

REKLAMA

„Daktarai teigia, kad man dar pavėlavus, vėžys galėjo taip smarkiai išplisti, kad jo nebūtų įmanoma gydyti“, - atvirai kalba mergina.

Ji išduoda, kad prireikė daug laiko, kol pasidarė bent kiek lengviau išgyventi su mintimi, kad jai – itin reta vėžio forma.

„Kai man pasakė diagnozę, galvoje galėjau girdėti tik tai. Man sukosi mintis, kad man tėra 20-imt metų, bet aš buvau pasiryžusi su juo kovoti“, - kalbėjo Rhiannon.

Prieš pat gražiausias metų šventes paaiškėjo, kad auglys smarkiai išplitęs, tačiau vilčių nei šeima, nei mergina nepraranda. Jos laukia sunkūs chemoterapijos kursai, operacijos, tačiau ji tiki galinti viską įveikti.

„Tik negalvokite, kad vėžys aplenkia jaunus žmones“, - siekdama visus paskatinti ne tik laikytis sveiko gyvenimo principų, bet ir siūlydama dažniau lankytis pas daktarus, sako mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų