REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti vadovo pasitikėjimo ar net prarasti pareigas. Būkite dėmesingesni artimiesiems, dažniau jiems nusileiskite. Nepykite, jei išgirsite, kad esate neteisūs: šiandien tai iš tiesų tikėtina.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Daug kas keisis ir ta linkme, kuria tikrai nesitikite. Anksčiau ar vėliau tai bus į gera. Na, o šiandien mažiau planuokite: pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite.

REKLAMA

Dvyniai

Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie remia, palaiko. Tai nepalankus metas, kai reikia vengti bet kokių konfliktų, nepriimti svarbių sprendimų.

Vėžys

Viskas bus gerai, kol nepasiduosite provokacijoms. Venkite karštakošiškų sprendimų, bet kokių rizikingų situacijų.

Liūtas

Neverta pasiduoti fatališkoms nuotaikoms, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu optimizmui pagrindo irgi neturite. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte padėties tvarkydami reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Galite gauti visai įdomių dalykinių pasiūlymų, bet neskubėkite labai džiaugtis, nepulkite tuoj pat imtis naujo reikalo. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Saugokite dokumentus ir naujus sumanymus, santuokines paslaptis.

Svarstyklės

Reikalams tvarkyti, kelionėms ši diena visai netinkama. Namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir iš nieko nelaukite padėkos, įvertinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nors jausitės geriau nei kiti, nesiimkite atsakingų darbų. Nepalankus laikas demonstruoti drąsą, šaunumą, rizikuoti turtu, gyvybe ar prestižu.

Šaulys

Gali be aiškios priežasties pablogėti nuotaika, sveikata. Nebus lengva tvardytis. Pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus.

Ožiaragis

Sutuoktinis, partneriai, net draugai nejučiomis vis užlips ant nuospaudos, tad jei nenorite išskirtinio dėmesio, nesiveržkite bendrauti, nenorėkite, kad jus suprastų, įvertintų. Ir nepykite: dabar daug kam (kaip ir jums) stigs optimizmo, objektyvumo.

REKLAMA

Vandenis

Netekti galite ne tik jėgų, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, tad pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Nepalankus laikas tvarkyti kokius nors reikalus.

Žuvys

Nors jausitės smagiau nei kiti, būkite pasirengę susidurti ir su nesmagumais, moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Bloga diena tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų