REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kolegų pastabos, replikos gali būti kažkuo naudingos, net jeigu jums nepatiks. Nebloga diena mėginti įsidarbinti. Pravartu pagalvoti ir apie savo įvaizdį, atsinaujinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami. Regis, stengsitės išspręsti verslo ar partnerystės santykių dilemą. Gali būti, kad pasijusite atakuojami neabejingai nusiteikusių priešingos lyties atstovų.

REKLAMA

Dvyniai

Turbūt teks aktyviau veikti profesijos srityje, versle, ryžtis reformoms. Galite sudaryti komercinę, draudimo ar tiekimo sutartį. Tuo tarpu jūsų troškimas mylėti gali įgauti egoistiško jausmingumo, noro užvaldyti kitą žmogų.

Vėžys

Gera diena bendrauti su įtakingais asmenimis, siekti įsitvirtinti profesinėje ar visuomeninėje srityje. Traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Galite patirti gundymus meile arba pinigais.

Liūtas

Galite gauti žinią iš užsienio arba oficialaus kompetentingo asmens. Turbūt teks skubiai tvarkyti finansų reikalus, dokumentus. Siūlymus, susijusius su galimomis permainomis, rimtai apsvarstykite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai teks bendrauti su nemaža žmonių grupe, kolektyvu. Tikėtinas susirinkimas, visuomeninis reginys. Gali tekti atsakyti už neseniai prisiimtus įsipareigojimus, duotus pažadus. Galimas įdomus pasiūlymas.

Svarstyklės

Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip planavote, ypač jei pernelyg rodysite iniciatyvą. Daugeliu atveju neskubėjimas, santūrumas, konfidencialumas bus ta taktika, kuri labiausiai pravers. Klausykitės vidinio balso.

Skorpionas

Bus daug emocijų, bet ne mažiau ir veiksmo. Beveik visus darbus nuveiksite iš pirmo impulso, be atsikvėpimo. Puikiai seksis bendrauti, ypač su aktyviais, išsilavinusiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali būti,kad pajusite norą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, komercija, namų remontu, žemės ūkiu. Palanku ieškoti naujo pajamų šaltinio, tvarkyti bet kokius materialinius, piniginius reikalus.

Ožiaragis

Diena bus intensyvi - daug judėsite, bendrausite. Kaip žuvys nardysite po informacijos jūrą. Turėtų neblogai sektis tai, kas susiję su mokslu, reklama, žiniasklaida, komercija.

Vandenis

Šiandien galite truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje arba kurdami asmeninį komfortą. Vakaras bus gana buitiškas ir jums turbūt patiks sukiotis prie puodų, artimiems žmonėms gaminti gardžią vakarienę.

Žuvys

Šiandien nestokosite draugų ir gerbėjų dėmesio. Norėsis pramogauti, vilioti priešingą lytį, išmėginti savo kūrybinius sugebėjimus. Nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais, jei nenorite, kad tas pats nutiktų ir jums.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų