REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gali būti, kad iškils psichologinių ar finansinių problemų. Verčiau neturėkite iliuzijų, kad jūsų skolos ir įsipareigojimai bus pamiršti. Turbūt susipyksite su meilės partneriu. Nedarykite drastiškų sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Į visas neigiamybes žvelgsite lyg per padidinamąjį stiklą. Per stipri jūsų iniciatyva siekiant ką nors pakeisti gali būti palaikyta išsišokimu. Drastiški poelgiai nieko gero neduos - atsidursite aklavietėje.

REKLAMA

Dvyniai

Nesistenkite spartinti įvykių, skubinti reformų, jei yra abejonių. Verta atkreipti dėmesį ir į kitų žmonių perspėjimus. Neprovokuokite agresyvių asmenų pykčio, pavydo, nes galite nukentėti. Stenkitės išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.

Vėžys

Ši diena kupina kūrybos energijos, sporto azarto. Lengva bus susirasti bendraminčių, naujų draugų, bet nesunku ir susipykti. Galbūt aiškinsitės su vaikais dėl jų nuotykių, piniginių poreikių. Pasistenkite išklausyti, suprasti, patarti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien itin domins įvairios paslaptys, gyvenimo užkulisiai. Lengva bus apsigauti, nes jums pateiks nekonkrečią informaciją, kurią galima įvairiai suprasti ir apšmeižti kitus. Klausykitės vidinio balso.

Mergelė

Tačiau tikėtini nesutarimai, sprendžiant įvairias šeimos, santykių problemas. Dėl to gali kilti rimtų barnių su durų trankymu, santykių nutraukimais.

Svarstyklės Netingėkite pasukti galvą, jei sprendžiate privataus verslo, kreditavimo, pragyvenimo problemas - juk nuo to priklauso jūsų sėkmė. Pasirūpinkite, kad jus suptų patikimi žmonės, apdairiai derėkitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Mokėkite pakovoti už save, nesikuklinkite ir nenuvertinkite savęs. Tik nepasiduokite aklo pykčio protrūkiams ir venkite rizikos kelyje. Impulsyvus veiksmas gali pakenkti jūsų geram vardui, įtakai visuomenėje, kolektyve.

Šaulys

Aplinkybės privers atkreipti dėmesį į kelis dalykus, kurių anksčiau nepastebėdavote. Galbūt teks pripažinti, kad buvote neteisūs jūs, o ne kiti.

Ožiaragis

Šiandien jus itin vilios pramogos, pasimatymai, lengvas uždarbis. Gerai pagalvokite, ar verta žaisti dvigubą žaidimą meilės santykiuose arba leistis į avantiūras kitoje srityje. Dėl to galite nemažai prarasti.

REKLAMA

Vandenis

Darbo bus daug ir įtemptoje situacijoje sugebėsite pasirodyti kompetentingi. Tačiau gali tykoti nenumanomi pavojai, keisti atsitiktinumai. Pakliūsite į rizikingas ir dviprasmiškas situacijas, jei tik pasiduosite provokacijoms.

Žuvys

Šiandien būsite emociškai įsitempę ir galite kitiems daryti blogą įspūdį. Nepatartini atviri, tiesmuki pareiškimai. Nederėtų ir ko nors griežtai reikalauti ar garantuoti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų