REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada.

Šaunus savaitgalis jau čia pat. Norėdami, kad savaitgalis būtų dar smagesnis video transliacijų internetu platforma „Viaplay“ pateikia rekomendacijas, kokius filmus ir serialus žiūrėti. Svarbiausia, kad su www.viaplay.lt tai galima daryti bet kur ir bet kada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite, kad filmų ir serialų paketą pirmas 30 dienų galite išbandyti nemokamai!

Russellas Crowe - genialus kino chuliganas ir chameleoniškas aktorius, žinomas iš tokių kino hitų kaip „Gladiatorius“, „Nuostabus protas“, „Amerikos gangsteris“, „Traukinys į Jumą“, „Vargdieniai“, „Los „Andželas slaptai“ ir kitų. Nevaldomas aktoriaus charakteris ir kartais akiplėšiškas elgesys visada duodavo peno paskalų žiniasklaidai, tačiau nesutrukdė jam gauti „Oskarą“ bei būti apdovanotu BAFTA, „Auksinio gaublio“ ir kitais ryškiais apdovanojimais. Jis turi savo žvaigždę Holivudo alėjoje. Savaitgalis su Russellu Crowe - puiki galimybė pamatyti tris jo vaidinamus skirtingus personažus, kurie kiekviename filme atskleidžia daugiabriaunį aktoriaus talentą.

REKLAMA

1. Vandens ieškotojas (The Water Diviner)

Tėvų gyvenimas yra pilnavertis tik tada, kai jų vaikai yra sveiki ir gyvi. Kai jų netenka, gyvenimas tiesiog praranda prasmę. Istorinėje karinėje dramoje „Vandens ieškotojas“ pasakojama apie paprastą australų fermerių šeimą. Motina, tėvas ir trys jų sūnus gyveno ramų gyvenimą, kol Pirmojo pasaulinio karo neramumai nubloškė juos į patį žiaurių kovų epicentrą. Trys sūnūs dingo mūšio su turkais Galipolyje metu.

REKLAMA
REKLAMA

Pora nori palaidoti savo sūnus, todėl tėvas (aktorius Russellas Crowe) iškeliauja ieškoti jų kūnų. Po to, kai suranda du iš jų, gauna vilties teikiančią žinią, kad galbūt jo vienas sūnus vis dar gyvas. Vedamas tikėjimo, kad tai yra tiesa, tėvas ryžtasi pereiti per sunkiausius išbandymus, kad susitiktų su vieninteliu dar gyvu sūnumi.

2014 metais sukurtą „Vandens ieškotoją“ režisavo pats Russellas Crowe.

2. Tikroji padėtis (State of Play)

Kelas McCaffrey (aktorius Russellas Crowe) - žurnalistas, dirbantis „Washington Globe“. Taip pat jis yra artimas kongresmeno Stepheno Collinso (aktorius Benas Affleckas) bičiulis. Kelas nebijo nepatogių temų, kurioms išnarplioti kartais prireikia detektyvo įgūdžių. Vieną dieną jis sužino, kad Stephenas pakliuvo į tikrą bėdą - moteris, su kuria jis susitikinėjo, nusižudė puldama po traukiniu metro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelui sunku tuo patikėti ir reikalas ne sukrėtime, kurį jis patyrė, o video žinutėje, kurią moteris jam tą rytą atsiuntė elektroniniu paštu. Įraše ji buvo puikios nuotaikos ir tikrai nepanašu, kad kankinosi suicidinėmis mintimis. Žurnalistas išsiaiškina, kad jos mirtis nebuvo užfiksuota nė vienoje iš trijų kamerų, esančių metro sotyje. Ji krito po traukiniu vadinamajame „aklame taške“, kurio kameros negali fiksuoti, nes jo nepasiekia. Vyras nusprendžia išsiaiškinti visas šio reikalo aplinkybes. O tai yra labai pavojingo nuotykio pradžia...

REKLAMA

Filme taip pat vaidina Rachel McAdams, Helen Mirren, Robin Wright, Jasonas Batemanas, Jeffas Danielsas ir kiti.

3. Išmokyk mane mylėti (Fathers and Daughters)

Tai istorija apie tėvą Džeiką (aktorius Russellas Crowe) ir dukrą Keitę (aktorė Amanda Seyfried), gyvenančius Manhetene. Tėvas kadaise buvo garsus rašytojas, gavęs Pulitzerio premiją, tačiau šiandien jis kenčia nuo savo vidinių demonų, nes avarija, nusinešusi jo žmonos gyvybę, paliko pasekmių ir jam: vyras kenčia nuo nevaldomų priepuolių.

Keitė kurį laiką augo pas tetą Elizabetą (aktorė Diane Kruger), tačiau išėjęs ilgą gydymo kursą tėtis stengiasi iš visų jėgų ją susigrąžinti. Vis dėlto ir mergina turi ją kamuojančių ne menkesnių problemų...

Tai jausminga ir sentimentali drama, leidžianti atskleisti neįprastai jausmingą Russello Crowe pusę. Jo vaidinamas traukulių kamuojamas rašytojas sukrečia ir įtikina. Filme taip pat vaidino „Oskaro“ laureatės Jane Fonda ir Octavia Spencer.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų