REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nebloga diena tarpininkavimo, bendradarbiavimo reikalams. Su partneriu jums pavyks suderinti svarbius klausimus ir kai ką išsiaiškinti. Tačiau vakare gali kilti nesutarimų dėl išlaidų, pinigų.

Avinas Nebloga diena tarpininkavimo, bendradarbiavimo reikalams. Su partneriu jums pavyks suderinti svarbius klausimus ir kai ką išsiaiškinti. Tačiau vakare gali kilti nesutarimų dėl išlaidų, pinigų.

REKLAMA

Tauras Finansų aktualijų diena. Kai kurių reikalų, susijusių su mokesčiais, draudimu, skolomis, investicijomis, nebegalėsite atidėti. Jei tai nerūpi, mintys suksis apie erotiką, pasimatymus.

Dvyniai Diena turėtų būti aktyvi intelektualiai. Rasite bendrą kalbą su išsilavinusiais asmenimis, teisininkais, mokslo žmonėmis, specialistais iš užsienio.

Vėžys Dalykinių reikalų diena. Galimi oficialūs susitikimai arba darbe iškvietimas pas viršininką "ant kilimėlio". Vakaras žada susitikimą su bendraminčiais. Jei eisite į kokį nors renginį ne savo noru, jis jus labai išvargins.

Liūtas Šiandien jus domins aplink jus verdantis gyvenimas, visuomenės nuomonė apie įvairius dalykus, kolektyviniai reikalai. Regis, daug bendrausite. O vakare jausitės išsunkti ir norėsis eiti miegoti anksčiau nei įprasta.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ši diena jums atrodys nuobodi. Galbūt dėl to, kad aplink save jausite tuštumą, be žmogiškos šilumos ir dėmesio, o gal, kad negaluojate, stokojate energijos bei ūpo ką nors veikti, bendrauti. Jei įmanoma, leiskite sau pailsėti.

REKLAMA

Svarstyklės Pasižymėsite emociniu jautrumu, reikėtų vengti streso situacijų. Tausokite virškinimo traktą, nekimškite į skrandį bet ko ir nevalgykite susierzinę.

Skorpionas Diena turėtų būti gana rami. Seksis nesudėtingi praktiniai bei kasdieniai reikalai. Racionaliai mąstysite ir rezultatyviai dirbsite. Gali papilnėti piniginė.

Šaulys Palanku užsiimti protine veikla, reklama, ryšių ir transporto reikalais, prekyba, teikti įvairias paslaugas ir informaciją. Visgi per dieną taip nusilakstysite, kad vakare tesinorės sočios vakarienės ir į lovą. Gerai, jei jus kas nors palepins.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Kad ir ką veiktumėte, mintys vis suksis apie šeimą, buitį, namus, vaikus. Apskritai šiandien iki vakaro jausite didelį asmeninės erdvės poreikį, nesinorės jokio viešumo. Labiau prižiūrėkite savo atžalas.

Vandenis Neblogai seksis pedagoginė, kūrybinė bei su turizmu, sportu susijusi veikla. Užteks laiko ir paflirtuoti, romantiškai padūsauti. Vakaras primins ne tokias įdomias pareigas. Tausokite sveikatą.

Žuvys Darbinga diena, tačiau vakare pavargę galite išsilieti ant partnerio, dėl ko tikėtinos santykių problemos. Jei neturite darbo, nuo pat ryto ieškokite skelbimų, siųskite CV.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų