REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Renginio akimirka (nuotr. Organizatorių)

Savaitgalio pradžia buvo itin džiugi šalies mamytėms. Vilniuje penktadienį pirmą kartą atrakintos išskirtinės drabužių parduotuvės durys, kurios svečiai mėgavosi natūralių audinių – merinosų vilnos bei bambuko – švelnumu.

12

Savaitgalio pradžia buvo itin džiugi šalies mamytėms. Vilniuje penktadienį pirmą kartą atrakintos išskirtinės drabužių parduotuvės durys, kurios svečiai mėgavosi natūralių audinių – merinosų vilnos bei bambuko – švelnumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar kokybiškos aprangos mylėtojai sostinėje, Šiaurės miestelyje, galės iš anksto pasimatuoti ir įsigyti norimų drabužių. Beje, įmonės direktorius Rytis Stanevičius atskleidė, jog išskirtiniu atveju atsižvelgs į klientų reikalavimus ir gamins jų kūno formas atitinkančius apdarus.

REKLAMA

Atvykę į atidarymo šventę tuo galėjo įsitikinti – renginio svečiai turėjo išskirtinę galimybę pasižvalgyti gamybiniuose kabinetuose. Po šios ekskursijos visi puolė paliesti, pajusti parduotuvėje iškabintų drabužių ir vertinti medžiagų kokybės.

Renginyje apsilankė ir būrys žinomų veidų

Ypač parduotuvės produkciją gyrė grožio ir estetikos centro „Okeanijos“ savininkai Rimantė Žiemelytė ir Saulius Jarmolajevas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes su Sauliumi šiandien negalėtume apsieiti be bambuko pluošto chalatų. Jau keturis metus abu dėvime. Be galo malonus jausmas. Smagu, kad ir priežiūros jiems daug nereikia, tiesiog išskalbi ir vėl kaip nauji. Iš pradžių aš nešiojau, o paskui ir Saulius užsiprašė. Jam pasiuvo vyrišką variantą, pagal jo išmatavimus.

Pernai metais sukau galvą, ką jam padovanoti Kalėdoms. Paskui atėjo į galvą mintis, kad mudu dažnai drauge vedžiojame šunis. Tad nusprendžiau jam nupirkti visą merinosų vilnos aprangą. Jis toks labai minkštas, neduria. Gali jį rengtis ant nuogo kūno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nudžiugino tai, kad ventiliacija gera. Gali slidinėti, sportuoti, su šia apranga nei šali, nei prakaituoji. O dėvint sintetiką atvirkščiai – ji sulaiko šaltį, tačiau nepatekus orui išprakaituoji“, – savo patirtimi dalijosi R. Žiemelytė.

Įmonės siūlomais apdarais jau kurį laiką domisi ir renginių organizatorė bei prodiuserė Elena Puidokaitė-Atlanta. Moteris atskleidė, kad pagrindinį vaidmenį jos spintoje atlieka kokybiški apdarai.

„Visi mes esame žmonės, visi mėgstame patogumą. Aš – ne išimtis. Mūsų pažintis su įmonės savininkais jau tęsiasi kurį laiką. Palaikau jų sumanymus, kūrybą. Mudvi su dukra ypač pamėgome natūralių pluoštų rūbus. Jie, žinoma, gali būti ir stilingi, ir neapkrauti tavęs.

REKLAMA

Tai išsprendžia visą tą nepatogią situaciją, kuri prasideda rudenį, o baigiasi pavasarį. Tad aš išties labai vertinu lietuvių gamybą, džiaugiuosi pasiekimais. Asmeniškai rekomenduočiau visiems. Nes šie drabužiai yra arčiausiai tavęs. Ir tai viską pasako. Jeigu norisi dar ir dar įsigyti, vadinasi, jog kūnui tikrai patinka.

Kaskart atėjus rudeniui mudvi su dukra neapsieiname be kelių mėgstamų drabužių. Tuomet abi esame pasipuošusios. Mes žinome, kas mums patinka. Mano dukra šiuos drabužius rengiasi net po uniforma. Tai – puiki išeitis, nes nereikia vilkti šiltų megztinių. Užtenka vieno labai plono merinosų vilnos rūbelio“, – kalbėjo 9 metų dukrą Saulę auginanti dainininkė.

REKLAMA

Atlikėja patikino, kad įsigydama aprangą ypač kreipia dėmesį į kokybės ir kainos santykį. „Mes labai mylime save ir mėgstame pasilepinti. Šis rūbas yra arčiausiai kūno, tad nemanau, kad reikėtų tam gailėti. Yra kitų dalykų, kurių atsisakant galima sutaupyti“, – atskleidė Atlanta.

Pramogų pasaulyje daugelį metų besisukanti atlikėja atskleidė, jog per tuos metus kardinaliai pasikeitė jos požiūris į stilių. Dabar pirmą vietą užima patogumas.

„Esu iš tų moterų, kurios nedėvi aukštakulnių ir įmantrių suknelių. Mano stilius – sportinis. Man miela tai, kas patogu, jauku. O visa kita jau galima priderinti, atsižvelgiant į tai, kur reikia išeiti“, – patikino dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mamoms – puiki išeitis

Atlikėjai pritarė ir buvusi „Mis Lietuva 2011“ konkurso dalyvė, modelis Sotera Šveikauskaitė. Prieš devynis mėnesius vaikelio susilaukusi tinklaraštininkė atskleidė, jog savo mažylį šiais audiniais puošia nuo pat gimimo.

„Beveik visi mano vaiko rūbeliai yra iš merinosų vilnos ir bambuko. Jis alergiškas beveik viskam, tad šie audiniai jam – pats tas. Ir šiaip... kai rengi vaiką, jis muistosi, juda, todėl kiekvienai mamai tai sukelia sunkumų. Nežinau, kodėl, bet iš šių audinių kuriami drabužiai apsivelka labai greitai“, – mamos gyvenimo rūpesčiais dalijosi S. Šveikauskaitė.

REKLAMA

„Green Rose“ savininkai atskleidė, jog šiuo metu koncentruojasi ties kokybe ir patogumu. Tuo tarpu stilius čia nėra pati svarbiausia dalis. Grožio pasaulyje ne vienerius metus besisukanti tinklaraštininkė patikino, kad, nors stilius jai svarbus, čia įsigijo drabužių ir sau.

„Prisipirkau marškinėlių, žadu nešioti po viršutiniais drabužiais žiemą. Sakau, merinosų vilną labai mėgstu – labai maloniai priglunda prie kūno, visai kitas jausmas“, – patikino jauna mama.

Natūralius audinius mėgsta ne tik moteriškos lyties atstovės. Parduotuvės atidarymo nepraleido ir būrys vyrų. Tarp jų – Belgijos konsulas Jacques Barbier. „Esu kokybės ir natūralumo šalininkas, tad jei tik sutinku žmonių su vaikais, visiems rekomenduoju“. – šypsojosi svečias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų