REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir laisvų pinigų. Norėdami pataisyti esamą keblią padėtį neįsivelkite į avantiūrą. Nebūkite griežti ir reiklūs savo vaikams bei draugams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei nuo ryto jums priekaištaus artimieji ar kolegos, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių darbe, nesusipratimų.

REKLAMA

Dvyniai

Sudėtinga diena: galimos povandeninės srovės, provokacijos. Tikėtini nemalonumai per sutuoktinį, su kuriuo esate išsiskyrę. Jei labai pyksite ant kitų, tai reikš rimtas jūsų pretenzijas sau asmeniškai.

Vėžys

Greitai nereiškia gerai. Šiandien bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę.

Liūtas

Būsite linkę pervertinti savo jėgas ir galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite patikti. Mažiau žadėkite. Kita vertus, šiandien nereikėtų pasikliauti autoritetais – jie gali įklampinti į nesibaigiančius rūpesčius.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Bjaurokas laikas, kai norisi kitų dalykų, nei reikia, kai siekiama priešpriešinti savo nuomonę, interesus, valią kitiems.

Svarstyklės

Rytmetį niekur nerizikuokite ir pasisaugokite kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo savo naujais pasiūlymais, reikalavimais. Nieko nauja nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti iki rytdienos.

Skorpionas

Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki – tad rimtais darbais neužsiimkite. Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Bus nelengva suderinti norus su galimybėmis, neprarasti sveiko proto, kai kas nors užlips ant nuospaudos ar iš panosės nusineš tai, ko tiek ilgai, atkakliai siekėte (ir jau beveik laikėte rankoje).

Ožiaragis

Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Ši diena bloga sandoriams tvirtinti, investuoti.

Vandenis

Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Reikšmingus susitikimus, pokalbius, apsisprendimą atidėkite ketvirtadieniui. Neskubėkite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ypač su informacija.

Žuvys

Gilinkitės į savo praeitį ir į santykius šeimoje – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant užleistus darbus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų