REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Laimė (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas 12 zodiako ženklų: sužinokite, kas jūsų laukia šį sekmadienį

Šį sekmadienį daugelio žmonių laukia staigmenos. Tiesa, vieniems jos bus džiugios, o kitiems sukels tam tikrų nepatogumų. Birželio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

34

Šį sekmadienį daugelio žmonių laukia staigmenos. Tiesa, vieniems jos bus džiugios, o kitiems sukels tam tikrų nepatogumų. Birželio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šiandieną po truputį viskas grįš į savo vietas, o rūpesčiai nebeatrodys tokie neįveikiami. Kursite planus, susijusius su šeiminiu gyvenimu ar nauja gyvenamąja vieta, persikraustymu.

REKLAMA

Tauras

Rimti kūrybiniai planai ims suktis jūsų galvoje. Gali nustebinti išryškėję vaikų ar antrosios pusės pomėgiai. Tiek jiems, tiek jums pravartu pagilinti užsienio kalbų žinias bei įgūdžius. Artimiausiu metu jų prireiks labiau nei anksčiau.

Dvyniai

Teks grįžti prie nebaigtų darbų arba prisiimti atsakomybę už kai kurias reformas. Galbūt pagaliau pasiryšite keisti savo įvaizdį, tobulinti darbo metodus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gana lengvai susitarsite dėl dalykinių naujovių, bendradarbiavimo. Taps aiškesni aplinkinių motyvai, verčiantys juos prieštaringai elgtis su jumis. Apie tai atvirai pasikalbėjus atsiras daugiau pagarbos. Neblogų rezultatų duos kūryba.

Liūtas

Ši diena nepraeis veltui, jei imsitės reikalų, susijusių su paveldėjimu, psichologija. Tikriausiai pasiseks išspręsti aktualų klausimų. Galbūt jums grąžins seną skolą arba pagaliau pavyks ją kažkam atiduoti.

Mergelė

Seksis plėsti akiratį, mokytis, reformuoti, diegti naujoves. Galimi reikšmingi susitikimai su užsieniečiais, intelektualais. Jeigu mokotės, studijuojate, turėsite progą pademonstruoti ne tik žinias, bet ir išradingumą suktis iš padėties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Pajusite būtinybę ir turbūt pagaliau galimybę kažką keisti aplinkoje.

Skorpionas

Pajusite didesnį solidarumo su kitais, visuomene jausmą, norą aktyviau įsitraukti į tai, kas aplink vyksta. Ryžtingiau veikti jus turbūt skatins ir draugai, bendraminčiai. Susivoksite, ką jums daryti, jei turite dilemų dėl meilės ar draugystės.

Šaulys

Panašu, kad išnagrinėję nesenus įvykius ar aplinkinių poelgius, šiandien padarysite reikšmingas išvadas. Prisidės intuicija, tad tikriausiai nesuklysite. Galima netikėta konfidenciali informacija, kuria verta pasinaudoti.

REKLAMA

Ožiaragis

Tikėtinas rimtas asmeninis pokalbis, apsisprendimas. Jei kažko svarbaus imsitės, viską darykite iš esmės, neignoruodami juridinės reikalo pusės. Įmanomas pakvietimas į pramoginį renginį ar pasimatymą.

Vandenis

Turbūt išsiaiškinsite tam tikras ateities perspektyvas. Tikėtinas planinis pirkinys, skirtas šeimai.

Žuvys

Domėsitės politika, sportu arba ekonominiais ir verslo klausimais. Jūsų veikla bus gana rezultatyvi. Nepraleiskite progos atnaujinti svarbią pažintį, paskirti pasimatymą dominančiam asmeniui.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų