REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labiausiai nenuspėjamos Europos futbolo čempionato aštuntfinalio poros – Šveicarija-Lenkija ir Kroatija-Portugalija. Taip mano žemyno pirmenybių mačus komentuojantis Nerijus Kesminas.

Labiausiai nenuspėjamos Europos futbolo čempionato aštuntfinalio poros – Šveicarija-Lenkija ir Kroatija-Portugalija. Taip mano žemyno pirmenybių mačus komentuojantis Nerijus Kesminas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendraudamas su portalo tv3.lt žurnalistu jis apžvelgė rinktinių galimybes šiame etape ir įvertino jų šansus procentais.

REKLAMA

Aštuntfinalio mūšiai Prancūzijoje vyks šiandien, rytoj ir poryt.

Šveicarija – Lenkija (45-55 proc.)

Tai viena įdomiausių ir labiausiai nensuspėjamų porų. Abi ekipos apylygės, jos demonstruoja pakankamai darnų komandinį žaidimą, taip pat turi individualiai stiprių žaidėjų.

Velsas – Šiaurės Airija (65-35)

Derbiai paprastai vyksta labai atkakliai, bet Velsas turėtų laimėti užtikrintai. Šioje rinktinėje netrūksta žvaigždžių: Garethas Bale‘as, Aaronas Ramsey, Joe Allenas. Tuo tarpu tik šeši Šiaurės Airijos futbolininkai rungtyniauja Anglijos „Premier“ lygoje, kiti – kur kas žemesnio lygio varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

Kroatija – Portugalija (55-45)

Daug kas priklausys nuo to, ar kroatai uždengs Cristiano Ronaldo. Jei tai pavyks padaryti, kroatų puolamoji grandis turėtų atlikti savo darbą. Neaišku, ar po traumos žais vienas Kroatijos rinktinės lyderių Luka Modričius, bet kroatai įrodė, kad ir be jo gali rungtyniauti sėkmingai – grupėje nugalėjo ispanus.

Prancūzija – Airija (80-20)

Pirmajame etape prancūzai pr daug neblizgėjo, bet jaučiasi, kad jie gali įjungti kur kas aukštesnę pavarą. Mačo baigčiai, manau, įtakos turės ir tai, kad prancūzai žaidžia namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vokietija – Slovakija (80-20)

Nors kontrolinėse rungtynėse prieš Europos pirmenybes slovakai įveikė vokiečius, neabejoju, kad į ketvirtfinalį žengs pasaulio čempionai. Spėju, kad slovakai nesustabdys vokiškos mašinos. Slovakijai atstovauja aukščiausio lygio saugas Marekas Hamšikas, bet jis vienas neišgelbės savo komandos.

Belgija – Vengrija (70-30)

Jei žiūrėtume į ekipų sudėtis popieriuje, belgai yra dviem galvomis aukštesni. Tačiau Belgijos futbolininkai turi įprotį – arba sužaisti nuostabiai, arba itin prastai. Vengrai žaidžia drausmingą futbolą. Daug kas priklausys nuo belgų nuotaikos tą dieną.

REKLAMA

Italija – Ispanija (40-60)

Italai puikiai sužaidė pirmąsias rungtynes su belgais, bet paskui jų žaidimas darėsi vis blankesnis. Ispanai nusileido kroatams, bet mačas galėjo baigtis kitaip – Ispanijos rinktinės žaidėjai toje dvikovoje, mano galva, per daug atsipalaidavo, be to, neįmušė 11 m baudinio.

Anglija – Islandija (65-35)

Anglai pranašesni. Nenoriu sumenkinti islandų, bet jiems negali tiek daug kartų sektis. Jie išlindo per adatos skylutę jau per rungtynes su austrais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų