REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Elkitės kaip įprasta, nieko nekeiskite, nerizikuokite. Geriausia šiandien likti namie, jei taip neišeina, darbe (jei šiandien reikia dirbti) nesiimkite nieko atsakinga.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nesiimkite jokių avantiūrų – situacija gali pasikeisti neprognozuojamai. Pasaugokite vaikus. Vakaras nepalankus įsimylėjėliams: galimi kvaili, emocingi konfliktai, po kurių norisi nutraukti santykius.

REKLAMA

Dvyniai

Slegianti diena. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų.

Vėžys

Pirma dienos pusė nebloga tvarkyti susikaupusius reikalus, vėliau viskas gali strigti dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Nesiaiškinkite teisybės, nenorėkite visko sužinoti. Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

Liūtas

Nenustebkite, jei nuotaika ges dėl kiekvieno nieko. Nesivelkite į intrigas. Darbus (jei šiandie reikia dirbti) atlikite kuo atidžiau.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Derėtų ramiau, skeptiškiau vertinti šios dienos naujienas, ypatingus veiklos pasiūlymus, ypač ją plėsti, dirbti užsienyje.

Svarstyklės

Nesitikėkite daug iš šios dienos pažadų, perspektyvų. Saugokitės žmonių, atkakliai siekiančių jums padėti, patarti. Jūsų kompetencija gali būti patikrinta – užduotis atlikite itin atidžiai.

Skorpionas

Neskubėkite apsispręsti, supykti ar apsidžiaugti – netikėtai viskas gali pasikeisti. Venkite ginčų su tėvais, seneliais: tai gali virsti rimtu konfliktu, atšaldysiančiu santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pavojinga diena: neskubėkite, nepykite, mažiau planuokite. Tai metas, kai visi skubins, prieštaraus, įrodinės savo teisybę. Galite sužinoti ne pačių geriausių naujienų, susidurti su kliūtimis, kenkimu.

Ožiaragis

Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verta palaukti.

Vandenis

Įtemptas metas, nepriimkite atsakingų veiklos, finansinių sprendimų. Antrą dienos pusę nesiimkite nieko svarbaus: galite padaryti lemtingų klaidų. Būkite taktiškesni bendraudami su draugais ar kaimynais.

Žuvys

Fortūna permaininga: nebūkite dėl nieko tikri, neliūdėkite pametę, nesidžiaukite radę. Jei kur nors pralaimėsite ar išlošite – tai laikina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų