REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Imkitės atsakingų darbų, tvarkykite esminius reikalus, spręskite finansines problemas. Tai geras metas susitikti su rėmėjais, kreditoriais.

Avinas Imkitės atsakingų darbų, tvarkykite esminius reikalus, spręskite finansines problemas. Tai geras metas susitikti su rėmėjais, kreditoriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Naudingų susitikimų, pasiūlymų, susitarimų diena. Puikus laikas susitikimams su įtakingais asmenimis. Palanku spręsti bendradarbiavimo klausimą. Šiandien užsimezgusios dalykinės pažintys bus perspektyvios.

REKLAMA

Dvyniai Nieko nauja nesiimkite, nerodykite iniciatyvos. Tiesa, palanku tvarkyti nebaigtus reikalus, pamėginti padaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Deramas laikas kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos.

Vėžys Gera diena – būsite energingi, kūrybingi. Tvarkant reikalus lydės sėkmė. Tiesa, viską derėtų daryti kokybiškai. Nesivelkite į naują flirtą, būkite ištikimi mylimam asmeniui.

Liūtas Puikus metas susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti darbo sutartį ar pereiti į kitą darbovietę. Palankus laikas prašyti padidinti darbo užmokestį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Geras laikas bendradarbiauti, užmegzti partneriškus santykius. Būkite atidūs sutuoktinio ir partnerių pastaboms, patarimams: žvilgsnis iš šalies jums bus naudingas, padės išvengti klaidų, nesėkmių.

Svarstyklės Galimi konfliktai su vadovybe, dalykiniais partneriais ir net sutuoktiniu. Nieko nedarykite, nepriimkite svarbių sprendimų, kol nenusiraminsite.

Skorpionas Geras laikas rimtam pokalbiui su vadovu. Gautus pasiūlymus priimkite. Tiesa, daug nereikėtų tikėtis – būkite kuklesni. Neblogas metas išvykti į ilgalaikę komandiruotę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tinka priimti profesinius sprendimus, jei jie gerai apgalvoti. Jei nesate tikri dėl savo veiklos kokybės, geriau vadovui nesirodyti: gali paaiškėti jūsų trūkumai, nesąžiningumas.

Ožiaragis Ieškokite bendraminčių, pagalbininkų – kas nors iš jūsų bičiulių tikrai jums naudingai pagelbės. Tai gera diena bendradarbiavimui užmegzti, gerai parengtoms sutartims, sandoriams tvirtinti.

Vandenis Netinka nieko nauja pradėti, skolinti pinigus. Viltis, kad kas nors padės, apsaugos, pagelbės, – apgaulingas dalykas, imkitės tik to, dėl ko esate tikri. Jei kas nesiseks, atidėkite rytdienai.

Žuvys Sėkminga diena: labiau pasitikėkite savimi. Tik labai neskubėkite, galite padaryti neleistinų profesinių klaidų. Neatstumkite partnerių pagalbos, gerbkite jų nuomonę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų