REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Miesto seksualumą kiekvienas suvokiame skirtingai – vieniems tai yra romantiška atmosfera ir prašmatni architektūra, kitiems – gražūs miestiečiai, treti miesto seksualumą vertina pagal klubų ir naktinių pramogų gausą, dar kiti ieško aistringų šalies tradicijų ir karšto temperamento. Sujungėme visus šiuos epitetus ir siūlome jums 8 seksualumu dvelkiančius pasaulio miestus.

 Miesto seksualumą kiekvienas suvokiame skirtingai – vieniems tai yra romantiška atmosfera ir prašmatni architektūra, kitiems – gražūs miestiečiai, treti miesto seksualumą vertina pagal klubų ir naktinių pramogų gausą, dar kiti ieško aistringų šalies tradicijų ir karšto temperamento. Sujungėme visus šiuos epitetus ir siūlome jums 8 seksualumu dvelkiančius pasaulio miestus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Informaciją parengė viešbučių rezervavimo sistemos „Travel On Spot“ specialistai. Daugiau apie keliones sužinokite čia.

REKLAMA

1) Rio de Žaneiras, Brazilija

Rio de Žaneiras dėl didžiausio pasaulyje karnavalo ir kraują kaitinančių sambos šokių jau seniai tapo seksualumo sinonimu. Tropinis klimatas, gražiausi pasaulio paplūdimiai tarsi įpareigoja Rio de Žaneiro gyventojus dėvėti mažiau drabužių, nuolat šypsotis ir džiaugtis gyvenimu. Be to, daugelis pasaulio modelių agentūrų graibsto brazilus ir braziles fotosesijoms ir reklamoms. Tai natūraliai formuoja seksualaus miesto ir šalies stereotipą.

REKLAMA
REKLAMA

2) Havana, Kuba

Nors Havanos žmonių realybė tikrai skiriasi nuo to, ką mato atvykę turistai, salsa, kubietiški cigarai, romo kokteiliai, senoviniai automobiliai, apskurę, tačiau monumentalūs pastatai ir šiltas Karibų jūros brizas daro savo. Tai viena tų paslaptingų vietų, į kurią nori atvykti daugelis. Ilgus dešimtmečius tvyranti komunizmo dvasia nuskurdino Havanos žmones, bet ir išlaikė kubiečių natūralumą bei paprastumą, kuris žavi atvykėlius. Trimitų garsai, šypsenos ir salsos ritmu plastiškai judinami klubai į šokių aikštelę Havanoje išvilioja net ir didžiausius paniurėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3) Buenos Airės, Argentina

Nenuostabu, kad patys seksualiausi pasaulio miestai išsidėstę Pietų Amerikoje. Juk daugelio apklausų duomenimis, būtent čia gyvena patys laimingiausi ir daugiausia besišypsantys žmonės. Buenos Airių gyventojai santūresni nei kubiečiai ar brazilai, bet ne mažiau seksualūs. Argentinos sostinės raktažodis – aistra. Ar tai būtų tango šokis, ar futbolo rungtynės – argentiniečiai į juos pasineria aistringai, tarsi nematydami nieko daugiau aplinkui. Kas nenorėtų šokio aikštelėje sutikti tokio partnerio?

REKLAMA

4) Amsterdamas, Nyderlandai

Šiaurietiškas gyvenimo būdas, nuolatinis skubėjimas, koncentravimasis į pinigus ir kasdienes problemas pridengia europiečių seksualumą, tačiau ir Europoje galima atrasti seksualių miestų. Amsterdamas neabejotinai pretenduoja į labiausiai atsipalaidavusių ir laisviausių žmonių miesto titulą. Čia veikia sekso, erotikos ir prezervatyvų muziejai, Raudonųjų žibintų kvartalas, daug naktinių klubų ir coffee shop‘ų, kuriuose parduodama marihuana. Apie vienišių nuotykius Amsterdame sukurpta daugybė pasakojimų, tad Nyderlandų sostinės laisva dvasia lieka įsitikinti patiems.

REKLAMA

P. S. Olandų vyrai laikomi vienais gražiausių pasaulyje.

5) Bankokas, Tailandas

Bankokas – tai Azijos Amsterdamas. Tik viskas dar intensyviau ir spalvočiau. Tailando sostinė – vienas labiausiai pasaulyje lankomų miestų, todėl natūralu, kad jame galima rasti visko – ir pramogų ieškančių užsieniečių, ir tas pramogas teikiančių vietinių. Bankokas garsėja kaip tolerantiškas miestas, kuriame pasirodymus rengia transvestitai, puikiai jaučiasi gėjai ir lesbietės. Vargu ar šis miestas sužavės tikros romantikos mėgėjus, bet pramogautojų iš viso pasaulio čia tikrai netrūksta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6) Tel Avivas, Izraelis

Dažnas Izraelį įsivaizduoja kaip Artimųjų Rytų konfliktų žemėje įsikūrusią, galingą kariuomenę turinčią, smarkiai tikinčią konservatyvių pažiūrų valstybę. Vis dėlto šalies ekonomikos centras Tel Avivas dažnai minimas ir tarp seksualiausių pasaulio miestų. Jį dar pravardžiuoja Artimųjų Rytų Majamiu, kur pramogos ir naktinis gyvenimas šurmuliuoja visus metus. Malonus klimatas, puikūs paplūdimiai, daugybė pasilinksminimo vietų Tel Avivą paverčia turistų traukos centru. Be to, Izraelio moterys laikomos vienomis gražiausių pasaulyje.

REKLAMA

7) Stokholmas, Švedija

Nors švedai dažnai stereotipiškai vadinami šaltais ir uždarais žmonėmis, jų vyrai ir moterys nuolat patenka į gražiausių pasaulio žmonių dešimtukus. Be to, jie tikrai nėra tokie dideli madų besivaikantys snobai kaip stereotipiškai mąstome – daugelis švedų mėgsta skaniai pavalgyti, daug keliauja po pasaulį, kalba angliškai ir ilgiau pabendravę gali atverti jums širdį. Pats Stokholmas dar vadinamas Šiaurės Europos Venecija, mieste daug meno galerijų, muziejų, puikių restoranų ir pasilinksminimo vietų. Tad kas gali būti seksualiau už prasmingą ir įdomų laisvalaikį su gražiais žmonėmis.

REKLAMA

8) Niujorkas, JAV

Miestas, kuriame suvažiavę viso pasaulio žmonės tiesiog negali būti ne seksualūs. Niujorke rasite viską ir dar tai, ko niekada neįsivaizdavote rasti. Miesto kultūrinis, ekonominis ir klubinis gyvenimas gyvybingesnis nei bet kurioje kitoje pasaulio vietoje. O iš tolimų kraštų atvykę žmonės Niujorke savaip žavi, traukia ir intriguoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų