REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paspardyti kamuolį su Europos futbolo čempionato žaidėjais, pamatyti komandų persirengimo kambarius iš arti ir stebėti pusfinalio rungtynes Prancūzijoje – tai šiemet lauks dviejų futbolo aistruolių iš Lietuvos. Tokia istorinė galimybė Lietuvoje suteikiama pirmą kartą.

Paspardyti kamuolį su Europos futbolo čempionato žaidėjais, pamatyti komandų persirengimo kambarius iš arti ir stebėti pusfinalio rungtynes Prancūzijoje – tai šiemet lauks dviejų futbolo aistruolių iš Lietuvos. Tokia istorinė galimybė Lietuvoje suteikiama pirmą kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Artėjant Europos futbolo čempionatui, visas pasaulis užsikrečia šio žaidimo karštlige. Nors įspūdingomis pergalėmis savo šalyje pasigirti negalime, lietuviai taip pat aktyviai serga už mėgstamiausias Europos futbolo komandas, o susidomėjimas futbolu Lietuvoje nuolat auga. Todėl Lietuvos futbolo aistruolius „Carlsberg“ kviečia dalyvauti žaidime ir suteikia progą laimėti išskirtinį prizą – pirmą kartą istorijoje Europos futbolo čempionato stadione susitikti su praėjusių futbolo čempionatų žaidėjais ir nugalėtojais gyvai, su jais pabendrauti, paprašyti autografo, nusifotografuoti ar tiesiog pasimokyti futbolo triukų,“ – teigia „Carlsberg“ produkto vadovė Lietuvoje Justina Petrauskė.

REKLAMA

Ko gero geriausias futbolo sirgaliaus paketas

Siūlomas kampanijos prizas – tai ne tik pasimatymas su garsiais futbolininkais, tai ir pilna trijų dienų programa, kurios metu nugalėtojai turės galimybę pabuvoti UEFA EURO 2016 čempionato užkulisiuose.

„Dviem laimingiesiems iš Lietuvos Prancūzijoje visas laikas bus suplanuotas iki smulkiausių detalių. Pradedant nusileidimu oro uoste, kai juos pasitiks oficialus čempionato autobusas, nuvežantis į prabangų viešbutį, baigiant ekskursijomis po čempionato užkulisius, kur bet kas negali pakliūti. Į šį fano paketą įeis ne tik pusfinalio varžybų stebėjimas stadione, bet net ir tokie dalykai kaip personalizuota futbolo apranga ar suvenyrai, suteikiami kiekvienam laimėtojui asmeniškai“, – sako J. Petrauskė.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijoje žaidimo nugalėtojai iš visų pasaulio šalių rinksis liepos 6-8 dienomis, kai ir vyks čempionato pusfinalio rungtynės. Tad pirmąją dieną nugalėtojams bus suteikiama galimybė tiesiogiai stebėti čempionato pusfinalio varžybas. Už savo mylimą komandą bus galima sirgti ne tik tribūnose, bet ir apsilankyti UEFA klube – specialiose ir prabangiose VIP patalpose, į kurias tik išskirtiniams svečiams galima patekti tik su specialiais leidimais kelias valandas prieš rungtynes ir kelias valandas po jų.

Kitą dieną nugalėtojų lauks ypatinga ekskursija ir pramogos naujajame Prancūzijos „Lyon“ stadione. Jame 90 nugalėtojų bus suskirstyti į mažesnes grupes po 6 žmones, kurioms atiteks turo po stadioną vadovai, aprodysiantis ne tik bendras stadiono erdves, bet ir patalpas, kur gali patekti tik „Carlsberg“ specialaus prizo nugalėtojai, pavyzdžiui, persirengimo kambarius, kuriuose dar bus juntama vakar vykusių Europos futbolo čempionato rungtynių atmosfera.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po ekskursijos nugalėtojų lauks ypatingi užsiėmimai su praėjusių Europos čempionatų futbolo žaidėjais ar laimėtojais. Lietuviai turės galimybę su jais sužaisti futbolą vienas prieš vieną, pabandyti pataikyti baudos smūgius ar dalyvauti įvairiose futbolo viktorinose. Taip pat bus suteikiama galimybė Europos futbolininkams uždavinėti asmeninius klausimus ar įsiamžinti bendrose nuotraukose.

Vakaro pabaigoje visų laimingųjų lauks išskirtinė vakarienė įspūdingoje „La Plateforme“ salėje. Ten bus vaišinama ne tik trijų patiekalų vakariene, bet ir suteikiama galimybė pratęsti užsiėmimų metu užsimezgusius pokalbius su futbolo žaidėjais. Vakarienei pasibaigus dalyvių lauks ir pašnekesiai bare ar šėlionės naktiniame klube.

REKLAMA

Kovo 29 d. startavusiame žaidime gali dalyvauti visi pilnamečiai, pirkdami „Carlsberg“ alų ir po kamšteliu ar liežuvėliu radę „Registruokis“, registruodamiesi interneto svetainėje www.carlsberg.lt. Pagrindinio prizo nugalėtojų rinkimai vyks gegužės 16 d., kuomet ir bus paskelbti du nugalėtojai iš Lietuvos.

„Carlsberg“ UEFA EURO futbolo čempionatą remia jau 8-tą kartą.

2016 metų Europos futbolo čempionato rungtynės prasidės birželio 10-ąją, o finalas numatomas po mėnesio – liepos 10-ąją Prancūzijos nacionaliniame stadione („State de France“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų