REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Gintarė Kondratavičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

„Sportuoti pradėjau baigusi vidurinę mokyklą, prieš keturis metus. Kas paskatino? Mano vaikinas, - šypsosi 23-ų „Fit Model Lietuva dalyvė Gintarė Kondratavičiūtė. – Du metus sportas man tebuvo aktyvus laisvalaikio praleidimo būdas, neturėjau jokių rimtų tikslų“.

8

„Sportuoti pradėjau baigusi vidurinę mokyklą, prieš keturis metus. Kas paskatino? Mano vaikinas, - šypsosi 23-ų „Fit Model Lietuva dalyvė Gintarė Kondratavičiūtė. – Du metus sportas man tebuvo aktyvus laisvalaikio praleidimo būdas, neturėjau jokių rimtų tikslų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau bėgant laikui mergina pradėjo į sportą žiūrėti rimčiau. „Pradėjau domėtis sveika gyvensena, stebėti merginas, kurios ruošiasi varžyboms. Labiausiai mane sužavėjo Nastia Sidorevič. Ji iki šiol yra viena mano favoričių, - prisipažino Gintarė. – Po pirmų jos varžybų ir pasiektų rezultatų pati pradėjau galvoti apie tokius pokyčius“.

REKLAMA

- Ir kaip sekėsi žengti pirmuosius profesionalesnius žingsnius?

- Pasportavusi kelis mėnesius pasiduodavau ir viską mesdavau. Kaip ir visos moterys, norėjau greitų rezultatų, o jų nematydama vis nuleisdavau rankas. Sunkiausia atsilaikyti man būdavo vasarą, kai aplink tiek pagundų, tačiau šį kartą esu pasiryžusi eiti iki galo ir nebepasiduoti. Labiausiai apsileidau nuo praėjusios vasaros. Iki pat žiemos visiškai nesportavau ir nesirūpinau mityba. Tačiau po Naujųjų metų pasakiau sau, kad reikia siekti to, kas man patinka, ir daugiau nebepasiduoti. Todėl pradėjau ieškoti trenerio, kuris man padėtų pasiekti norimų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

- Kas paskatino sudalyvauti projekto „Fit Model Lietuva“ atrankoje?

- Apie projektą papasakojo mūsų dabartinis treneris Tomas, nes kaip tik tuo metu kreipiausi į jį dėl asmeninių treniruočių. Šiame projekte dalyvauti sutikau net nedvejodama, daug informacijos neprašiau, ir net negalvojau, kas manęs čia lauks, tik nekantravau pradėti sportuoti ir susitvarkyti mitybos režimą. Tikėjau, kad dalyvavimas tokiame projekte suteiks man daugiau kontrolės ir neleis pasiduoti. Bet nebuvo nei akimirkos kad gailėčiausi atėjusi. Šiuo metu sportas yra mano gyvenimo varikliukas, sporto salėje pamirštu visus rūpesčius, sportuoju ir esu laiminga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar negąsdina, jog 3 artimiausius mėnesius reikės laikytis griežto sporto ir mitybos režimo?

- Griežtas sportas ir mitybos režimas negąsdino visai, aš to labiausiai ir laukiau. Griežtas režimas padėjo man išbandyti savo jėgas ir kantrybę, ugdyti valią ir įnešti daugiau disciplinos ir kontrolės į mano kasdienybę.

- Koks jausmas dalyvauti projekte, kuriame tavo pokyčiai yra viešai stebimi?

- Nesu iš tų, kuriai reikia ar patiktų viešumas. Esu paprasta ir savo užsibrėžtus tikslus mėgstu siekti viena, tik pasiekus norimo rezultato kažkiek daugiau atsiskleidžiu. Eidama į projektą tikrai negalvojau, kad bus toks viešumas, pirmą savaitgalį išsigandau, kai visi mūsų bendri užsiėmimai buvo filmuojami ir fotografuojami, bet raminau save, kad esu ne viena, kad visos projekto merginos yra tiek pat stebimos, kiek ir aš.

REKLAMA

- Ar artimieji palaiko tave dėl dalyvavimo projekte?

- Esu ta, kuri tikslo siekia sau, o ne kitiems, todėl ir kitų nuomonės ir palaikymo neprašau. Tikrai buvo tokių, kurie piktinosi dėl mano dalyvavimo projekte, bet neigiama nuomonė, kritika mane tiesiog dar labiau užveda eiti į priekį ir nesustoti, nes tai, ką darau, aš darau dėl savęs, nes tai mane daro laiminga, o kitų nuomonė man nerūpi. Bet kaip bebūtų, labiausiai palaiko draugas, nes ir pačiam jam sportas yra mėgstamiausia veikla. Mama, tikriausiai kaip daugelio, sako: „Kam tau to reikia?“ .

REKLAMA

- Kokie tavo dalyvavimo „Fit Model Lietuva“ projekte lūkesčiai?

- Iš projekto labiausiai tikiuosi gauti daug naudingos informacijos, patirties, ir per tuos 3 mėnesius įgytus įpročius išlaikyti ir po projekto. Tikiuosi, kad šis griežtas sporto ir mitybos režimas po projekto pabaigos taps mano gyvenimo būdu, o ne pomėgiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų