REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Edita Rakovska (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

27-erių Edita Rakovska svajoja turėti savo nuosavą grožio terapijos kliniką, tačiau pavasarį skyrė naujiems išbandymams: mergina nusprendė sudalyvauti iššūkių kupiname projekte „Fit Model Lietuva“.

13

27-erių Edita Rakovska svajoja turėti savo nuosavą grožio terapijos kliniką, tačiau pavasarį skyrė naujiems išbandymams: mergina nusprendė sudalyvauti iššūkių kupiname projekte „Fit Model Lietuva“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dar mokyklos laikais, vartant įvairius žurnalus ir matant nuostabių kūnų savininkes, buvau šventai įsitikinusi, kad tai tik fotošopo bei fotografo pastangų rezultatas. Tačiau, kai pradėjau labiau domėtis sportu, o tiksliau fitnesu, supratau, kad ir aš galiu turėti savo svajonių kūną. Tereikia begalinio noro, didelio užsispyrimo bei pastangų“, – šypsosi mergina.

REKLAMA

– Kiek laiko sportuoji?

– Sporto salėje pradėjau lankytis prieš 5 metus. Tai buvo visokie aerobikos, jogos užsiėmimai. Mano mityba tuo metu buvo ne itin subalansuota, valgiau viską, ir mc‘donaldo sumuštinius (juokiasi). Rezultatų apie kuriuos svajojau irgi nebuvo, bet noras turėti savo svajonių kūną niekur nedingo. Vis daugiau pradėjau domėtis sveika gyvensena, pakeičiau savo aerobikos užsiėmimus į salę su svarmenimis. Kuo daugiau domėjausi fitnesu, tuo labiau augo mano aistra sportui. Kiekvieną kartą stebint merginas, moterys dalyvaujančias varžybose, kažkur pasąmonėje prabėgdavo mintis apie pačios pasiruošimą šiam daug reikalaujančiam, bet kartu ir nuostabiam iššūkiui.

REKLAMA
REKLAMA

– Kas paskatino sudalyvauti projekto „Fit Model Lietuva“ atrankoje?

– Pirmiausia, kas paskatino mane sudalyvauti šiame projekte, tai noras turėti savo svajonių kūną. Pamačiusi skelbimą apie konkursą, nedelsdama persiunčiau informaciją savo sesei, dabar taip pat projekto dalyvei Anželikai. Mes visur ir visada kartu. Nusprendėme išsiųsti paraiška bei sudalyvauti atrankoje.

Šis projektas yra puiki galimybė išbandyti save bei pasiekti užsibriežtų tikslų. Tai pirmas laiptelis mano svajonės išsipildymo link!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Ar negąsdina, kad 3 artimiausius mėnesius reikės laikytis griežto sporto ir mitybos režimo?

– Kad reikės laikytis griežto sporto ir mitybos režimo – tikrai negąsdina! Sportas tai mano aistra, dievinu tą kitos dienos jausmą, kai jaučiasi raumenukai. Dėl maisto, tai esu užsispyrusi. Visada sakau sau, ar verta dėl akimirkos malonumo ant liežuvio, prarasti visas savo įdėtas pastangas. Mūsų likimas yra kuriamas apsisprendimo akimirkomis.

– Koks jausmas dalyvauti projekte, kuriame tavo pokyčiai yra viešai stebimi?

– Iš pradžių jaučiausi labai nejaukiai. Per atranka turėjome pasirodyti vien su bikiniais prieš mus vertinančią komisiją. Prasidėjo filmavimai, bei pasisakymai prieš kamerą. Visada mintyse galvoju, kad tai darau dėl savęs. Visada atsiras žmonių, kurie nepalaikys arba kažkaip norės sukritikuoti. Šiame projekte mano pokyčiai keičiasi tik į gerąją pusę, tad tikiuosi, kad mano dalyvavimas padės įsidrąsinti toms, kurios ilgai bet tyliai svajojo apie panašius gyvenimo iššūkius.

REKLAMA

– Ar artimieji palaiko tave dėl dalyvavimo projekte?

– Niekada nedarau rimtų sprendimų nepasitarusi su savo vyru. Man jo nuomonė yra pati svarbiausia. Man buvo užduotas vienintelis klausimas, ar aš iš tikrųjų šito noriu. Šiuo metu jis palaiko mane visapusiškai. Valgo mano sveikai gamintą maistą, kartu sportuoja bei padeda tvarkytis namuose, kad turėčiau daugiau laiko poilsiui. Daug palaikymo sulaukiau iš savo artimųjų žmonių, kurie man kas kart suteikia motyvacijos.

– Kokie tavo dalyvavimo “Fit Model Lietuva” projekte lūkesčiai?

– Man „Fit Model Lietuva“ projektas yra pirmas, didelis ir drąsus žingsnis savo svajonės išsipildymo link. Tikiuosi per šį trumpą laiką pasiekti gerų rezultatų, įgauti daugiau pasitikėjimo savimi, susibendrauti su savo bendraminčiais bei sėkmingai sudalyvauti varžybuose!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų