REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Pora (nuotr. Fotolia.com)

Sekmadienio horoskopas: 12 priežasčių, kodėl verta niekur neskubėti

Kovo 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

30

Kovo 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ši diena bus aktyvi. Rūpės aibė reikalų, teks nemažai bendrauti. Būsite nepakeičiami ten, kur būtinas lankstus bendravimas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, dvasinį pašaukimą - prasmingai tai išnaudokite. Labiau seksis meilėje, jeigu būsite nenuspėjami, paslaptingi. Pasisaugokite sukčių, religinių fanatikų, nebūkite patiklūs ir naivūs.

REKLAMA

Dvyniai

Galite pajusti kūrybinį įkvėpimą arba poreikį spręsti užkulisinius rebusus, analizuoti paslaptingus dalykus. Jums derėtų labiau rūpintis savo sveikata ir vengti įtemptų situacijų.

Vėžys

Galimos derybos arba finansinis, materialinis galimybių įvertinimas. Gudriai pasinaudosite gauta informacija. Galbūt paspęsite "pinkles" patinkančiam priešingos lyties asmeniui.

Liūtas

Tikriausiai atsiras skubių reikalų, kuriuos tvarkydami užmegsite pažinčių. Gana tolerantiškai reaguosite į replikas, pastabas. Vakare sulauksite sulaukti svečių arba patys vyksite aplankyti ką nors iš giminių, draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdieninių klausimų rate. Artimi žmonės gali su jumis pasidalinti keliančia nerimą informacija. Baiminsitės, kad jūsų asmeninė ar šeimos paslaptis bus išvilkta į dienos šviesą.

Svarstyklės

Galite produktyviai suktis sporto, turizmo ir pramogų srityse. Padaugės kūrybinės energijos, polėkio. Gali būti, kad jūsų laukia romantiškas pasimatymas arba pobūvis. Būkite pozityviai nusiteikę, nesierzinkite dėl smulkmenų.

Skorpionas

Nevenkite imtis atsakomybės, stropiau padirbėti. Vėliau tai išeis į naudą, nes daugiau uždirbsite ir savo įgūdžiais pranoksite kitus kolegas, net nejausite konkurencijos. Rinkitės sveikesnį gyvenimo būdą, venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šio bei to sužinosite ir išmoksite intensyviai bendraudami. Įsiklausymas ir pagarba padės suderinti skirtingus interesus. Kita vertus, pasitaikys pašnekovų, kurie gali mėginti jumis manipuliuoti siekdami naudos, dėmesio.

Ožiaragis

Tikriausiai būsite išradingi panaudodami nusidėvėjusius daiktus, jų detales. Tik nepasiduokite pagundai prisipirkti krūvą nereikalingo šlamšto iš "antrų rankų". Regis, gilinsitės į savo ar kitų žmonių psichologines ar seksualines problemas.

Vandenis

Norėsis pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos. Turbūt negalvodami pasinaudosite proga vykti viešnagėn ar į ekskursiją. Kuo toliau - tuo geriau.

Žuvys

Tikėtinas bendradarbiavimo problemų išsisprendimas. Tačiau kol kas dar nebūsite linkę pasitikėti tuo, kas žadama, teikiama, abejosite savo gebėjimais ir noru daryti tai, kas siūloma. Regis, apsisprendimui laiko turite nedaug.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų