REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Dovilė Jankauskaitė (nuotr. asm. archyvo)

26-erių Dovilė Jankauskaitė nusprendė keisti savo gyvenimą. Šiuo metu logistikos srityje dirbanti vadybininke mergina nusprendė priimti „Fit Model Lietuva“ iššūkį.

38

26-erių Dovilė Jankauskaitė nusprendė keisti savo gyvenimą. Šiuo metu logistikos srityje dirbanti vadybininke mergina nusprendė priimti „Fit Model Lietuva“ iššūkį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

170 cm ūgio ir 69 kg svorio mergina prisipažino mėgėjiškai sportuojanti dėl fizinės iškrovos jau keturis metus. „Bandžiau atrasti save treniruoklių salėje, jogos bei kūno dizaino užsiėmimuose“, - šypsosi mergina.

REKLAMA

- Kas paskatino sudalyvauti projekto „Fit Model Lietuva“ atrankoje?

- Galėčiau iškirti du dalykus! Pirmiausia, esu pilna kompleksų - tai netobulos kojos, pūpsantis pilvukas susilenkus, netinkamai atrodantis užpakaliukas... Tad, naujametinio pažadų sąraše pasižadėjau, kad šiais metais privalau mesti iššūkį sau - sustangrinti šlaunų, sėdmenų, krūtinės raumenis – pasiekti norimą formą. Žmogus yra laimingas tada, kai galvoja, jog yra laimingas. Man iki pilnos laimės tetrūksta tik norimų pasiekimų. Apie dalyvavimą bikinio kategorijoje esu pagalvojusi kiek ankščiau. Žavu, kai scenoje merginos pozuoja teisėjams savo pasiekimus ir visos spindi nuo ausų iki kojos pirštų galiukų. Tačiau, šias svajas patalpindavau į „kada nors“ sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar negąsdina, jog 3 artimiausius mėnesius reikės laikytis griežto sporto ir mitybos režimo?

- Drąsiai galiu atsakyti, kad šiandiena šio iššūkio nebijau ir esu laiminga galėdama jį priimti. Pozityvų požiūrį į griežtą sporto rėžimą lemia be galo didelė motyvacija siekti užsibrėžtų tikslų šiame projekte.

- Koks jausmas dalyvauti projekte, kuriame tavo pokyčiai yra viešai stebimi?

- Ganėtinai keistas jausmas, nes Tave stebi didžiausi kritikai. Žinoma, tai didina vidinę motyvaciją ir net neabejoju, kad skatins judėti pirmyn, kai bus išties sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar artimieji palaiko tave dėl dalyvavimo projekte?

- Taip. Manau, kad tai labai svarbu. Stiprus palaikymas iš mamos, kuri visuomet pasakys reikiamą žodį, kad paskatintų imtis savo sumanymų. Auksinė frazė „jeigu manai, kad Tau to reikia, jog būtum laiminga – pirmyn!”

- Kokie tavo dalyvavimo „Fit Model Lietuva“ projekte lūkesčiai?

- Tikiuosi, kad su profesionalų pagalba pakeisiu savo mitybos bei sporto įpročius, leisiančius siekti užsibrėžtų tikslų. Tikiuosi „užaugti“ šiame projekte, kaip profesionali sportininkė ir mano įgautos žinios leis sėkmingai judėti į priekį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų