REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
114
Šokis nepalieka abejingų: profesionalų „Flying Steps“ išvysti atvyko ir Neringa Šiaudikytė (nuotr. TV3)
114

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose įspūdingą pasirodymą surengė viena geriausių šokio trupių pasaulyje „Flying Steps“, pristatę gatvės šokio ir klasikinės muzikos šedevrą „Red Bull Flying Bach“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugelį metų šokančių, savo mokyklą įkūrusių, su projektu „Red Bull Flying Bach“ visą pasaulį apkeliavusių talentų pamatyti atėjo daug šokio atstovų ir žymių šalies žmonių. Dvi skirtingas kultūras viename nuostabiame spektaklyje sukūrę šokėjai sugriovė visus steoretipus: jie sujungė aukštąją visuomenę ir urbanistinę kultūrą, klasikinę muziką ir gatvės šokį.

REKLAMA

Keturiskart pasaulio breiko čempionai „Flying Steps“ atvyko pamatyti „Naujosios pupytės“ dainininkė Neringa Šiaudikytė su mylimuoju, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius su prodiusere Goda Skačkauskaite-Jokūbaitiene, TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, didžiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, kuriam teko garbė paskelbti nuo lapkričio mėnesio vyksiančio Lietuvos profesionalių šokėjų kovos „Red Bull Flying Bach Local Challenge“ nugalėtojus.

Jie pelnė ne tik tūkstančio eurų prizą, išskirtinę treniruotę su breiko meistrais „Flying Steps“, bet ir galimybę ketvirtadienio vakarą apšildyti sceną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų