REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį vykusiame Panevėžio miesto tarybos posėdyje pritarta savivaldybės administracijos reorganizacijai.

Ketvirtadienį vykusiame Panevėžio miesto tarybos posėdyje pritarta savivaldybės administracijos reorganizacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Panevėžio miesto savivaldybė, taryba ketvirtadienį patvirtino naują administracijos struktūrą ir didžiausią etatų skaičių, kuris yra 25 etatais mažesnis nei iki šiol – 245.

REKLAMA

„Prieš pradedant veikti naujajai struktūrai laukia keli mėnesiai intensyvaus darbo formuojant detalias skyrių ir darbuotojų funkcijas. Šį darbą atliksime kartu su specialistais, konsultuosimės su darbuotojų profesine sąjunga ir, esu tikras, pasieksime gerų rezultatų“, – sakė savivaldybės administracijos direktorius Tomas Jukna.

Pertvarkoje numatoma, kad iš dabartinių 27 skyrių liks 17. Architektūros ir urbanistikos bei Kultūros paveldo skyriai sujungiami į Miesto planavimo ir architektūros; Miesto ūkio, Statybos ir statinių priežiūros bei Ekologijos skyriai – į Miesto infrastruktūros. Vietoj Kanceliarijos, Personalo, Ūkio ir eksploatavimo skyrių steigiamas Vidaus administravimo; Finansų ir biudžeto, Investicijų skyrius – Strateginio planavimo, investicijų ir biudžeto skyrius; Ryšių su visuomene bei Užsienio ryšių skyrių – Komunikacijos; Teisės bei Viešosios tvarkos ir kontrolės skyrių – Teisės ir viešosios tvarkos; Socialinės paramos ir Sveikatos skyrių – Socialinių reikalų. Į Švietimo ir jaunimo reikalų skyrių jungiamas dabartinis Švietimo skyrius ir vyr. jaunimo reikalų koordinatorius.

REKLAMA
REKLAMA

Panaikintas Civilinės saugos skyrius, tačiau išsaugomos dvi jo pareigybės, taip pat panaikinamas Ekonomikos ir turto valdymo skyrius, jo funkcijas perkeliant į naujuosius Miesto planavimo ir architektūros, Miesto infrastruktūros, Strateginio planavimo, investicijų ir biudžeto, Socialinių reikalų skyrius.

Restruktūrizacija nepalies septynių skyrių: E. plėtros (pakeistas pavadinimas iš Informacinės visuomenės plėtros), Centralizuoto vidaus audito, Buhalterinės apskaitos, Viešųjų pirkimų, Civilinės metrikacijos, Kultūros ir meno, Sporto, Vaiko teisių apsaugos.

Naujoji administracijos struktūra įsigalioja balandžio 1 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų