REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalia Kauno gyvenančios Sigitos skaudi meilės istorija prasidėjo, kai jau buvo 14-ka. Tuomet 11-ka metų už ją vyresnis vyras apsuko jai galvą. Sigita nežinojo, kad taip pasirašė sau nuosprendį 14 metų nematyti nė dienos be mėlynių.

Šalia Kauno gyvenančios Sigitos skaudi meilės istorija prasidėjo, kai jau buvo 14-ka. Tuomet 11-ka metų už ją vyresnis vyras apsuko jai galvą. Sigita nežinojo, kad taip pasirašė sau nuosprendį 14 metų nematyti nė dienos be mėlynių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gyvenimas manęs nelepino. Pagimdžiau labai jauna. Mano vyras – baisus smurtautojas. Vieno vaikelio netekau. Dabar man labai sunku. Reikia išlaikyti vaikus, valgyti kažką duoti, į mokyklą išleisti. Reikia ir rašomojo stalo, ir lovytės, ir skolų turiu. Esu labai nelaiminga moteris.

REKLAMA

Mano buvęs vyras – labai baisus žmogus. Pragyvenau 14 metų ir nemačiau dienos be smurto. Buvau labai jauna, man buvo 13 metų, o jam – 25-eri. Susitikau ir įsimylėjau. Labai daug jis man žadėjo. Mes su tėveliais irgi ne milijonieriai buvom, o jis man rožes po kojomis pasiūlė pakloti. Apsuko man galvą. Mama ir tėtis labai prieštaravo, bet nepaklausiau“, – laidoje „TV pagalba“ pasakojo Sigita.

Smurtautojo niekas nesulaikydavo

Moteris pasakoja, kad tuomet vyras atėjęs gyventi pas jos tėvus. 14-os metų Sigita pastojo, o šis ją mušė, kad moteris pasidarytų abortą. Ji nesutiko. Muštynės tęsėsi nuolatos. Sigitą gindavo giminės, draugai, tačiau smurtautojas nesiliovė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tėvelis kartą buvo net peilį prieš jį panaudojęs, kai aš laukiausi ir jis pradėjo mane mušti. Tėvelis miegodamas išgirdo ir nesusivaldė, bet ir tai nepadėjo. Kur jis mane benusivesdavo, niekur niekada be smurto neapseidavo. Aš bijojau jį palikti, kad neužmuštų – gal aš jo daugiau bijojau, nei mylėjau. Kiek kartų jis man grasindavo, kad, jei aš jį paliksiu, jis man neleis gyventi, tai aš jam vis atleisdavau. Jis ir iki šiol dar man grasina ir mane terorizuoja skambučiais“, – pasakoja galop su vyru išsiskyrusi Sigita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris sako nežinanti, už ką šis vyras taip nori ją mušti. Sigita pasakoja, kad vyras smurtauja nuolatos, kai tik išgeria: net savo tėvus yra mušęs.

„Aš buvau nunešusi ir pareiškimą į policiją: parašiau, kad į parduotuvę nenueisiu, kad jis mane pagaus. Po šio pareiškimo jis kuriam laikui buvo apsiraminęs, bet paskui jis įsigudrino nerašyti man žinučių, kad neliktų įrodymų, ir tik skambina “, -kalbėjo Sigita.

Sigita sako išbandžiusi viską: ir geruoju su jo šnekėjosi, ir giminaičiai jam grasino, gynė moterį nuo smurtautojo, tačiau jis nereagavo.

REKLAMA

„Kai pagalvoju apie jį, man visas kūnas šiurpais eina. Iki šiol jaučiu grėsmę. Aš bijau į Kauną važiuoti viena. Jei jis išgėręs mane sutiktų, jis ir po autobusu gali pastumti – jis viską gali padaryti, tuo neabejoju. Kiek jis gąsdintas, kiek gavęs nuo mano brolių, bet jis nieko nebijo, jam skausmas neaktualus“, – kalbėjo Sigita.

Keliasi ketvirtą valandą ryto

Dabar moters gyvenimas kiek pasikeitė. Ji gyvena su nauju draugu, su juo turi dukrytę. Tačiau gyventi vis tiek nelengva.

„Mano pajamos už šešis vaikus – 100 eurų per mėnesį. Mano alga – 300 eurai. Bendroje sumoje – 400 eurų. Dėl to ir važinėju į darbą „tranzu“, keliuosi ketvirtą valandą ryto, šeštą valandą būnu Kauno pily, prastoviu pusantros valandos, kol atvažiuoja „mikriukas“, pašalu ir važiuoju į darbą. Paskui grąžina mane į Kauno pilį, nuo kurios namo turiu grįžti bet kaip“, – kalbėjo moteris.

Dabartinis jos draugas prižiūri vaikus namie, nes jis nedirba.

„Mes neturime nė rašomo stalo, o mažytė neturi lovytės“, – sako Sigita, pripažindama, kad jos gyvenimas nelepina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų